TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Najlepsze rozszerzenie do TheSims (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9190)

tomik 26.02.2004 22:23

Cytat:

Originally posted by dona@Feb 26 2004, 03:19 PM
Moja ulubiona czesc to GWIAZDA i wszystki mi sie podobają ale najgłupsza jest THE SIMS podstawowa wersja .
Gdybyś nie kupiła podstawowej nie miałabyś zadnego dodatku :)

Mamba 27.02.2004 13:13

Chyba kiedyś pisałam w podobnym temacie, nieważne moją ulubioną częścią jest The Sims Zwierzaki, a najgłupsza ? Sama nie wiem ... :P

DiZZuNiA 29.02.2004 12:26

Ja uważam, że najmniej potrzebny i najmniej ciekawy jest dodatek "Wakacje" , ponieważ jakoś nie czuje żadnej przyjemności z wyjeżdżania simami na urlop. Na wakacjach jest bardzo podobnie jak w centrum, tyle, że jak wyjeżdżamy na wakacje to możemy spędzić tam kilka dni, a cała reszta jest bardzo podobna: rozrywka, jedzenie, flirtowanie z nowopoznanymi ludźmi ;) itp.

Reszta dodatków jest spoko. No może "Zwierzaki" też są trochę denerwujące, bo jakieś obce psy i koty plączą mi się wkoło domu i sikają na trawę i chodnik <_< . A kto po nich musi sprzątać??????????
Zgadnijcie.
JA !!!!!!!!!!!!!!!! :angry:

Ale oczywiście i tak kocham grę The Sims !!!!!!!!!!! :D :D :D

Eveline 29.02.2004 13:35

Ja randkę, balangę i światowe wgrałam w tym samym momencie, więc nie wiem, co było do czego :) Ale najbardziej zawiodłam się chyba na Abrze. Spodziewałam się czegoś lepszego, a bardzo szybko mi się znudziła.

Kamilllek 11.10.2004 15:18

Który z dodatków

Cześć! mam go was pytanie:
który z dodatków najbardziej lubicie ?

Octavia 11.10.2004 15:25

ja najbardziej lubie zwierzaki bo je mam:)

Windrider 11.10.2004 15:44

Matko... ile jush takich wątków było... znajdź se za pomocą Szukaj (jest na górze, widzisz??). Sorry za mądrzenie się ale czasami nie mogę (jeśli taki temat pojawia się 30 raz, bo każdemu może się zdarzyć).

Eveline 11.10.2004 15:45

Było już wiele takjich tematów i sond ;) Ja chyba najbardziej lubię Gwiazdę i Abrę.

Windrider 11.10.2004 16:21

Aha jeszcze jedno - sonda jest jaki dodatek, a nie jaką wersję :D TS2 to nie jest TS - to dalszy ciąg! To nie dodatek!
Ah, ci lamerzy ;P [bez obrazy, sam nim jestem :P]
EDIT: To samo tyczy się TSO

Kamilllek 12.10.2004 15:41

Cytat:

Napisał Jakubvl
Matko... ile jush takich wątków było... znajdź se za pomocą Szukaj (jest na górze, widzisz??). Sorry za mądrzenie się ale czasami nie mogę (jeśli taki temat pojawia się 30 raz, bo każdemu może się zdarzyć).

Cytat:

Napisał Eveline
Było już wiele takjich tematów i sond ;) Ja chyba najbardziej lubię Gwiazdę i Abrę.

Ja szukałem takiego tematu by zagłosować ale nie znalazłem wię proszę o przykładi i sory za taki bunt ;)

Cytat:

Napisał Jakubvl
Aha jeszcze jedno - sonda jest jaki dodatek, a nie jaką wersję :D TS2 to nie jest TS - to dalszy ciąg! To nie dodatek!
Ah, ci lamerzy ;P [bez obrazy, sam nim jestem :P ]
EDIT: To samo tyczy się TSO
Wczoraj 04:45 PM

wymskło mi się i powiedziałem dodatek ale chodzi mi o grę lub dodatek :) bo inaczej w jednym słowie jak to powiedzieć ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:41.