![]() |
Cytat:
|
Moja simka kiedyś nie mogła zajść w ciąże starałam się raz...drugi..trzeci i wkońcu urodziła synka.Dobraz zapisałam gre i ide do innej rodzinki potem wracan do tej samej a ona w ciąży :O .I tak cały czas przez wiele dni jest nadal w ciąży i nie rodzi:O .
|
Zrobilem taki test, z jakimi Aspiracjami Simki najczescie zachodza w ciaze:
Rodzina - 10 na 10 badanych Wiedza - 8 na 10 badanych Bogactwo - 8 na 10 badanych Popularnosc - 7 na 10 badanych Romansowanie - 4 na 10 badanych Bezplodnosc moze byc spowodowana Pragnieniem romansowania. Sam mam Simke z ta Aspiracja i za Chiny nie ma ochoty zajsc w ciaze. Probowalem juz sporo razy i nic :(. |
:mu:
a mój sim gnije w domu z dwójką dzieci (synek nastolatek, córka małe dziecko) a żona chodzi do pracy (kariera- armia) Syn powstał za pomocą jaccuzi, a córka za pomocą przymierzalni. Mi się jeszcze nie zdarzyły bezpłodne simy aczkolwiek w jednej rodzinie czekałam czekałam ale się okazało, że to dlatego, że nie poczekałam , aż jej brzuch urośnie ;s |
W tych Twoich badaniach troszeczkę się nie zgadza. Moja simka ma apirację ,,rodzina" i dopiero po 20 razie urodziła dziecko, natomiast jej siostra która ma ,,romansowanie" zaszła już po 2 dniu po ślubie :D
|
mi sie udaje za pierwszym razem, jak zrobią "gorące pocałunki" i potem no wiecie to mi simka zapda w ciąże :D
|
Cytat:
|
Moja ulubiona simka miala ciaze 3 razy(serio, 4 razy rodzila bo jeszcze blizniaki!)
i z pierwsza musiala starac sie 2 razy. Jarka zabrala opieka spoleczna bo nie chcial chodzic do szkoly:( ale byla zona taty go adoptowala:) |
Cytat:
|
Cytat:
No chyba, ze była mowa o "jedynce" ;P JAK TO "w przymierzalni" można zajść w ciaże? Jeszce tego nie opatentowałam :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:50. |