TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11920)

Tonetti 31.10.2007 14:19

Odp: Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!!

Jest! Zadziałało. Mam chłopca. Kliknąłem babą na faceta i wyszło :P

Stokrotka 02.11.2007 14:45

Moim simom rodzą się częściej dziewczynki, ale mi to nie przeszkadza :D. Jeżeli chodzi o bliźniaki, to jedynym, niezawodnym sposobem jest według mnie sernik.

EDIT:
Jedynym nie zawodnym BEZ KODÓW, bo tak właśnie gram B)

Sindi lala 02.11.2007 16:53

Ja mam kod na bliżniaki Jak simka jest w ciąży to wpisujesz Twinzr2cute
( nie czytam wszystkiego tylko ostatnie odpowiedzi , więc jeśli ktoś juz podał taki kod to sorrki )

lusia 07.07.2008 12:45

A co zrobić zeby mieć bliźniakczki ? :D Podkreślam Bliźniaczki a nie Bliźniaki ;p

Tonks 07.07.2008 13:15

lusia- gdy twoja simka jest w ciąży otwierasz konsolę kodów shift + ctrl + c i wpisujesz forcetwins. Grasz nią, aż do momentu gdy zaczną jej się skurcze, tuż przed filmikiem. Wtedy zapisujesz grę. Czekasz, aż simka urodzi bliźniaków/ bliźniaczki. Jeśli płeć Ci odpowiada grasz dalej, jeśli nie- wychodzisz do otoczenia i wchodzisz w rodzinkę jeszcze raz. Za którymś razem na pewno uda jej się urodzić bliźniaczki :)

marza22 07.07.2008 14:00

Ja mam taki sposób na bliźniaki i myślę że sprawdzi się na 99%!!! Poprostu wasza simka musi starać się o dziecko ze swoim mężem czy z kim tam chcecie i jeszcze zanim zajdzie w ciąże (bo po staraniu się o dziecko chyba w ciągu dnia jej brzuch rośnie) to trzeba postarać się o dziecko z innym simem i wtedy program ma problem bo które wybrać DNA że tak powiem, no i rodzą się bliźniaki. Można też spróbować dwa razy pod rząd starać się o dziecko z tym samym simem ale to już jest wątpliwe.

Lida 07.07.2008 15:00

Cytat:

Napisał marza22 (Post 818136)
Ja mam taki sposób na bliźniaki i myślę że sprawdzi się na 99%!!! Poprostu wasza simka musi starać się o dziecko ze swoim mężem czy z kim tam chcecie i jeszcze zanim zajdzie w ciąże (bo po staraniu się o dziecko chyba w ciągu dnia jej brzuch rośnie) to trzeba postarać się o dziecko z innym simem i wtedy program ma problem bo które wybrać DNA że tak powiem, no i rodzą się bliźniaki. Można też spróbować dwa razy pod rząd starać się o dziecko z tym samym simem ale to już jest wątpliwe.

ee... ale bzdury...

Mamełe 08.07.2008 07:17

Cytat:

Napisał Lida (Post 818173)
ee... ale bzdury...

Dokladnie. Zwlaszcza, ze w ciaze zachodzi sie zaraz po bara bara o czym swiadczy muzyczka.

Szczur 08.07.2008 09:29

Cytat:

Napisał Lida (Post 818173)
ee... ale bzdury...

Większość tych "sposobów" to bzdury.

A wiecie, że jak moi Simowie się starają o dziecko, a ja splunę przez lewe ramię to jest chłopiec, a przez prawe to dziewczynka? A jak splunę dwa razy to są bliźniaki. :P

Sernik na pewno działa(ba, ten sposób podaje EA po zarejestrowaniu gry), kody oczywiście też. Reszta to jak dla mnie ściemnianie. ^^

madusiaX 08.07.2008 13:10

A po co wam bliźniaki ?
Większe utrapienie tylko :)
A ja mam czasami bliźniaki i wole nie wiedzieć co bedzie :pp
A wiem że będą bliźniaki jak jest podwójna muzyczka po bara bara

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:27.