![]() |
Odp: Który wiek u simów jest najlepszy?
Najczęściej gram nastolatkami i dorosłymi. Najrzadziej chyba emerytami i małymi dziećmi. Dzieci szkolne jeszcze da się przeżyć :)
|
a ja wole DOROSŁEGO,poniewaz lubie jak sie zapoznaja sa randki jest slub pozniej dziecko itp.itd. heh
|
JA lubię grać :
- dorosłym - wiele możliwości - małym dzieckiem - można uczyć się chodzić, mówić itp. |
Nastolatek.. chociaż myślę, że młody dorosły jest lepszy. Jest na studiach i takie tam. Ale chyba nikt nie dodał takiej opcji do wyboru. :)
|
jak dla mnie:
małe dzieci - wtedy mogę ich nauczyć paru rzeczy, wymyślam jacy będą w przyszłości. nastolatki - miłość, przyjaźń, randki, zdrady. w ogóle mieszam im w życiu. dorośli - najwięcej możliwości. |
Emeryt! :D:D są tacy... fajni, chociaż większość temu przeczy ;)
|
Dorośli - najwięcej możliwości i nie trzeba chodzić do szkoły (no chyba że na studiach)
małe dzieci - tylko jeden plus: nie mają żadnych obowiązków i to taka beztroskie życie (aż do czasu urodzin) |
A ja zwykłymi dzieciakami i nastolatkami. ^^ Te dzieci mają słodkie ubrania. ;P A nastolatka taka .. mm. xd
|
dorosły...i nastolatek też, ale...mniej. najlepsi są młodzi dorośli w 3 ;D
|
Mi szczególnie gra się Nastolatkami :D jakoś w trybie rodziny ładniej mi wychodzę ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:29. |