TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

♪Suzka♪ 27.03.2005 16:29

A ja mam poważny problem...
JAK WYSŁAĆ SIMA NA WYKŁADY!? Pisze, ze w ciagu godziny od rozpoczęcia, trzeba kliknać na sima i wybrać tą opcję, a ze jak mój sim ma dobry chumor, to sam pójdzie...u mnie tak nie jest!!!! Nie mam żadnej opcji...a też mój sim miał maksymalną aspirację i sam nie poszedł...pomóżcie miiiii!!!!
ps:to dla czepialskich:ja nie mam pirata! dzisiaj na wielkanoc oryginał dostałam :D

cornishonka 27.03.2005 16:39

Cytat:

Napisał Suzka
A ja mam poważny problem...
JAK WYSŁAĆ SIMA NA WYKŁADY!? Pisze, ze w ciagu godziny od rozpoczęcia, trzeba kliknać na sima i wybrać tą opcję, a ze jak mój sim ma dobry chumor, to sam pójdzie...u mnie tak nie jest!!!! Nie mam żadnej opcji...a też mój sim miał maksymalną aspirację i sam nie poszedł...pomóżcie miiiii!!!!
ps:to dla czepialskich:ja nie mam pirata! dzisiaj na wielkanoc oryginał dostałam :D

masz jakies hacki i objekty? taki problem byl, trzeba bylo je wywalic, skiny i fryzury zostawic.
nie masz napewno opcji na simie 'wyklady - idz na wyklady'?

Nindë 27.03.2005 16:53

No cóż też mam pytanko... :

Gdy tworzyłam nową uczelnie w akademikach pojawiły sie także tajne stowarzyszenia....Jak tam się dostać...?? Czy w nim się mieszka ??

Prosze o odpowiedź..

Ps.Z góry sorki jak już ktoś sie oto pytał...Nie chciało mi się wertować tematu... :D

*apple* 27.03.2005 16:55

Cytat:

Napisał Nindë
No cóż też mam pytanko... :

Gdy tworzyłam nową uczelnie w akademikach pojawiły sie także tajne stowarzyszenia....Jak tam się dostać...?? Czy w nim się mieszka ??

Prosze o odpowiedź..

Ps.Z góry sorki jak już ktoś sie oto pytał...Nie chciało mi się wertować tematu... :D

Tajne stowarzyszenia? no to musisz zdobyć przyjaciół w takich szatach!! Przynajmniej mi tak powiedziano!!

a ja mam pytanie bo partrze a tu jakiś sim idzie i grzebie w śmietniku i coś z tamtąd zżera!! on je ze śmietnika??

Nindë 27.03.2005 17:01

W takich szatach ?? Hę ?? Nie za bardzo kapuje.. :| :|

U mnie tylko latają chilridelki...a w jakiś szatch jeszcze nikogo nie spotkałam.... :|

Ametyzd 27.03.2005 17:59

Nie w szatach, tylko togach... Rany...

Lapis_Lasuli 27.03.2005 18:00

To co, wie ktoś co z tymi oknami??? Błagam pomóżcie bo to strasznie przeszkadza!!!! ;( ;(

rainne 27.03.2005 18:52

Cytat:

Napisał Nindë
W takich szatach ?? Hę ?? Nie za bardzo kapuje.. :| :|

w tajnym stowarzyszeniu ludzie nie noszą żadnych tóg, szat czy innych. mają ciemne spodnie i marynarki, a na klapie od których jest znaczek z lamą!

w bractwach członkowie przybiegają w togach!

♪Suzka♪ 27.03.2005 19:10

Cytat:

Napisał cornishonka
masz jakies hacki i objekty? taki problem byl, trzeba bylo je wywalic, skiny i fryzury zostawic.
nie masz napewno opcji na simie 'wyklady - idz na wyklady'?

Hm...chwila:ja mam zhackowane obiekty (czyli obrazy dające "energię") i kilka obiektów typu "buyable"...czyli ze muszę to wszystko wywalać!? ;( Oł noł...a chwila,może ja jednak jeszcze raz sprawdzę, czy nie mam tej opcji :( a jeśli nie mam, to rozumiem, muszę te wszystkie obiekty odinstalować, tak?...a jesli potem je znów zainstaluję, to bedzie wszystko dobrze?????Jestem w czarnej rozpaczy...te "buyable" i ptacha (no tak zapomniałam o nim) to jeszcze, ale nie te obrazy!!!!I...no tak przecież ja coś jeszcze mam...takiego hacka...muszę go usunąć...usunę go i powiem wam, czy wszystko już dobrze ;( ... :1smutny: dzień sądu nadszedł... ;( ;( ;( ;(

cornishonka 27.03.2005 20:16

moze zostaw te obrazy, ale reszte hackow sprobuj usunac..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:02.