TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

Milly 08.10.2005 19:54

Cytat:

Napisał Nodesha
A ja mój sim stanie się wampirem to co mogę tym simem wampirem robić ??? :)

No cóż,zaletą Wampira jest to,że w nocy kompletnie nie spada mu wskaźnik nastroju.Za to kiedy świeci słońce,nawet jeśli Wampir znajduje się w domu-wskaźniki potrzeb zaczynają ostro spadać.No i Wampir musi spać w specjalnej trumnie,którą można kupić w dziale łóżek.

P.S.Powinnaś coś o mnie wiedzieć... ;) Mini-to ja.

Pawlq 09.10.2005 10:15

Cytat:

Napisał Zaria
cos z tym faktycznie nie gra...
mojego sima ostraszaja siwe wlosy a swatka zeslala mu...... staruszke jako idealna pare :O

ale miała te druga kategorie :D np.
Kręci: Bielizna , Brązowe Włosy Odrzuca: siwe włosy

To ta staruszka mogła mieć bielizne - w moim przypadku w twoim mogło być coś innego

Ps. Ma być (o ile już nie ma) patch na 180-200 błędów w grze :P

Ma któś Zodiaki po pl?

Mateo 10.10.2005 20:21

jest jakiś kod?

mam taki mały problem, wyjechałem wraz z żoną do miasta (oczywiście w simach) no i filtrowałem sobie z taką babką inną i teraz z moją simką mam -75 kontaktów i jest może jakiś kod lub coś takiego żeby znów mieć z nią 100% i cieszyć się szczęśliwym małżeństwem??

rainne 10.10.2005 20:28

Cytat:

Napisał mati91
mam taki mały problem, wyjechałem wraz z żoną do miasta (oczywiście w simach) no i filtrowałem sobie z taką babką inną i teraz z moją simką mam -75 kontaktów i jest może jakiś kod lub coś takiego żeby znów mieć z nią 100% i cieszyć się szczęśliwym małżeństwem??

hm... może wpisać boolprop testingcheatsenabled true (na otoczeniu), wejść do domku, nacisnąć na kontakty tej simki, a następnie przytrzymując klawish "shift" klikać na pasku kontaktów? znaczy klikać na pasku znajomości tej żony z mężem aż do 100.

lay 10.10.2005 21:35

Cytat:

Napisał rainne
hm... może wpisać boolprop testingcheatsenabled true (na otoczeniu), wejść do domku, nacisnąć na kontakty tej simki, a następnie przytrzymując klawish "shift" klikać na pasku kontaktów? znaczy klikać na pasku znajomości tej żony z mężem aż do 100.

A może prościej? Można bez kodu, lecz do tgo potrzebne są shackowane obiekty... Wystarcy wpiać ten kod, następnie wraz z schiftem kliknąć na sima, spawn, tombstone l and d... (czy jak mu tam) i make me friendly eweryone here (no nie wiem czy prościej). W ten sposob sim będzie lubił (z wzajemnością) wszystkich simów na parceli.. Wystarczy uścisk, aby stali się dobrzymi przyjaciółmi lub interakcja romantyczna, aby się pokochali...

karo-14 11.10.2005 17:53

A tak w ogóle co do swadki to troche oszukuje, no wiec w okolicy stworzyłam bruneta ze znakiem zodiaku lew którego kreciły blondynki z makijażem a odrzucała otyłość. Za ta tą blondynke tez lwa krecili bruneci i woda kolońska, wiec gdy moi simowie sie spotkali odrazku sie sopbie spodobali i on dał jej 4 błyskawice i ona mu tez, a gdy on umówił sie na randke w ciemno przy pomocy swatki( dał jej 5 000) to pojawiła sie jakaś inna blondynka której dał tylko 2 błyskawice!!!!!! I to ma być dobra swatka? przeciez tamta mu sie bardziej podobała!!!!!! Do bani to jest!!!!!!!!!!!!!

madziaq 11.10.2005 18:27

Cytat:

Napisał karo-14
odrazku sie sopbie spodobali i on dał jej 4 błyskawice i ona mu tez

4 blyskawice? to max to nie jest 3???

hmm a czy to nie jest tak ze swatka daje nieznajomych????

Margierytka 11.10.2005 19:10

Cytat:

Napisał Pawlo
Ma któś Zodiaki po pl?

Mam - tu są

Zaria 13.10.2005 21:10

A ja mam pytanie. Moja simka ma zachcianke "WSTAPIC W ZWIAZEK PARTNERSKI" a nie malzenstwo jednak nie wiem jak to zrobic... ile trzeba miec kontaktow z zareczonym simem zeby miec wylacznie zwiazek partnerski?

rainne 13.10.2005 21:18

Cytat:

Napisał Zaria
A ja mam pytanie. Moja simka ma zachcianke "WSTAPIC W ZWIAZEK PARTNERSKI" a nie malzenstwo jednak nie wiem jak to zrobic... ile trzeba miec kontaktow z zareczonym simem zeby miec wylacznie zwiazek partnerski?

związek partnerski to to samo co ślub, tylko jego zawarcie zachodzi pomiędzy dwoma simami tej samej płci (np. w związek partnerski mogą wejść dwie kobiety albo dwóch mężczyzn). pary mieszane biorą z kolei ślub.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:56.