![]() |
Hmmm mam pytanko...założyłam biznes i mam już 1 premie, mój sim jeździ na parcele...ale dlaczego w zakładce o pracy pisze, że mój sim jest bezrobotny??:(
|
Nika u mnie to samo.Chyba tak już jest!
|
Ok, mam też takie pytanie...czy jak przeinstaluje sobie teraz Windowsa, to czy jest mozliwosc zebym nie musiala od nowa instalowac simsow i zebym miala te rodziny ktore mam teraz?? Pewnie musze zrobić kopię...ale jakich plików?? Jesli wiecie to prosze piszcie! :)
|
folderu nieghboors.
|
Cytat:
|
czy w sims wlasny biznes mozna miec wiecej osob na panelu sterowania niz 8??
|
Jest mi potrzebny kod instalacyjny The Sims2 Własny Biznes mogłby ktos podac jak nie tu to na gg 8279747 lub na emaila [email protected] czekam i z gory dziekuje :)
|
Przemo, niestety, nikt tutaj Ci kodu nie poda, ponieważ masz pirata... w końcu do oryginalnych Simsów dołączają kod, nie? ;>
a na forum o piratach się nie rozmawia.. |
Nie ma nowej okolicy typu Dziwnowo, Miłowo, Werona :1smutny: Jest tylko Lazurowa Promenada, którą możesz dodać do otoczeń podstawowych (albo tych co sobie stworzysz) :wacko:
|
Nie ma nowej okolicy typu Dziwnowo, Miłowo, Werona :1smutny: Jest tylko Lazurowa Promenada, którą możesz dodać do otoczeń podstawowych (albo tych co sobie stworzysz) :wacko:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:20. |