![]() |
Sorry mam pytanko. Kupilam w abrakadabrowie galazke bzu i splot winorosli ( czy jakos tak) i kiedy wrocialm to nic z tym nie moglam zrobic, caly czas to tylko lezy w magazynku. mozna to jakos posiac? albo zeby z tego rosl bez i winorosl?
Z gory thx, i sorry jezeli juz pojawil sie taki post no to pierwszy koment juz za mna :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie mam dodatku zwierzaki!!
jak to mozna posadzic i podlewac?? |
wejdz w tryb gdzie budujesz ogrodek czyli kwiatki itd znajdz tam taki jakby piasek to sa grzatki nastepnie ustaw to w ogrodzie pozniej nacisnij na to myszka bedzie posadz costam i pozniej sie tym opiekujesz :)
|
dzieki bo bylam kompletnie bezradna!!
aha i o co moze chodzic z tym marchewkowym tortem?? |
Megi fajowa sygnaturka (szczegulnie ostatnia linijka ;) )
|
W temacie było kto pyta nie bł±dzie a w takim razie jakie s± tajemnicze składniki??
|
Jejku ile razy można to powtarzać :huh: . No ale nic.
Czarne róĽe - przynosi je fanatyczny wielbiciel, jeżeli masz conajmniej 3 gwiazdki - oczywi¶cie musisz mieć dodatek gwiazdę. Inna opcja - ¶ci±gnij sobie grzyba, który daje wszystkie składniki - strona była podana niedawno, więc szukanie nie zajmie Ci dużo czasu. Pył chochlików( inaczej magiczny pył) kupisz u wróżki Mary za 31 magimonów. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :D P.S. no i mam nadzieje że pracujecie nad odkryciem nowych ukrytych czarów poza biszkoptem i nektarem :P |
I to one s± takie tajemnicze?? Ja nie moge przeciez to jest normalny składnik. A to wszystko brzmiało tak tajemniczo!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:18. |