TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Składniki i zaklęcia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3620)

Anu¶ 23.07.2004 16:35

Sorry mam pytanko. Kupilam w abrakadabrowie galazke bzu i splot winorosli ( czy jakos tak) i kiedy wrocialm to nic z tym nie moglam zrobic, caly czas to tylko lezy w magazynku. mozna to jakos posiac? albo zeby z tego rosl bez i winorosl?
Z gory thx, i sorry jezeli juz pojawil sie taki post
no to pierwszy koment juz za mna :)

she 23.07.2004 16:47

Cytat:

Originally posted by Anu¶@Jul 23 2004, 05:35 PM
Sorry mam pytanko. Kupilam w abrakadabrowie galazke bzu i splot winorosli ( czy jakos tak) i kiedy wrocialm to nic z tym nie moglam zrobic, caly czas to tylko lezy w magazynku. mozna to jakos posiac? albo zeby z tego rosl bez i winorosl?

Pomy¶l. A od czego s± takie grz±dki? W zwierzakach s± takie do sadzenia warzyw , anie zauważyła¶ , że w abrze dodali jeszcze jedne? W nich się to sadzi!

Megi 23.07.2004 17:27

Cytat:

Originally posted by Anu¶@Jul 23 2004, 05:35 PM

sa takie grzatki musisz je posadzic podlewac i pielegnowac :) tak jak warzywa w zwierzakach

Anu¶ 23.07.2004 17:34

nie mam dodatku zwierzaki!!
jak to mozna posadzic i podlewac??

Megi 23.07.2004 17:40

wejdz w tryb gdzie budujesz ogrodek czyli kwiatki itd znajdz tam taki jakby piasek to sa grzatki nastepnie ustaw to w ogrodzie pozniej nacisnij na to myszka bedzie posadz costam i pozniej sie tym opiekujesz :)

Anu¶ 23.07.2004 17:42

dzieki bo bylam kompletnie bezradna!!
aha i o co moze chodzic z tym marchewkowym tortem??

Magi 23.07.2004 21:53

Megi fajowa sygnaturka (szczegulnie ostatnia linijka ;) )

Martek 25.07.2004 08:57

W temacie było kto pyta nie bł±dzie a w takim razie jakie s± tajemnicze składniki??

Dancia 25.07.2004 09:02

Jejku ile razy można to powtarzać :huh: . No ale nic.

Czarne róĽe - przynosi je fanatyczny wielbiciel, jeżeli masz conajmniej 3 gwiazdki - oczywi¶cie musisz mieć dodatek gwiazdę. Inna opcja - ¶ci±gnij sobie grzyba, który daje wszystkie składniki - strona była podana niedawno, więc szukanie nie zajmie Ci dużo czasu.

Pył chochlików( inaczej magiczny pył) kupisz u wróżki Mary za 31 magimonów.

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :D

P.S. no i mam nadzieje że pracujecie nad odkryciem nowych ukrytych czarów poza biszkoptem i nektarem :P

Martek 25.07.2004 09:11

I to one s± takie tajemnicze?? Ja nie moge przeciez to jest normalny składnik. A to wszystko brzmiało tak tajemniczo!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:18.