TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

beliel 04.01.2008 21:58

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:

Napisał violinist
a ja po raz chyba 4 zapytam sie czy odbeda sie konkursy graficzne i jesli tak, to kiedy?

Cytat:

Napisał cartoon
violinist, winszuje bo również szukam odpowiedzi na to pytanie.

Nie zapominajcie, że to jest forum o Simsach. To, że na sw były to nie znaczy, że mają byc i tutaj : P

Raven 05.01.2008 15:35

Allia, z łaski swojej nie rób ze mnie idiotki. Wiem co jest na pudełku napisane bo ja umiem czytać ale zdaje się, że niektórzy użytkownicy(zwłaszcza nowi)nie potrafią i myślą "nazwa Forum The Sims, więc forum o simach" i dla nich sam dział o nazwie "The Sims" jak widać nie znaczy nic specjalnego: dział o simach. Nie ma napisane czy o dwójce czy poprzedniej części. Pomijam fakt, że wtedy nawet łaskawie nie zobaczą czy jest dział do The Sims 2 =]. Zawsze dział można nazwać "The Sims - część pierwsza". To też aż tak razi twoje oczęta?

Potem mamy w jednym temacie 5 osób powie "TO NIE TEN DZIAAAAŁ" bo przecież posty w "Problemy z grą" są naliczane.
A administracja zrobiła już wieeele rzeczy przeciwko nabijaniu postów. Zawsze można zrobić jeszcze trochę.

santogold 05.01.2008 15:52

Cytat:

Napisał strawberry_condom
Nie zapominajcie, że to jest forum o Simsach. To, że na sw były to nie znaczy, że mają byc i tutaj : P

hm, za swojej swietnosci to forum rowniez mialo konkursy graficzne i calkiem niezle prosperowaly :)

no ale nvm. ja tu nie rzadze.

wuSs 05.01.2008 21:01

tak, moim zdaniem konkursy graficzne nie maja sensu tutaj.
wiadomo jak bylo na sw i tutaj - bylo grono osob glosujacych i grono startujacych. ci glosujacy lizali dupy swoim wielbicielom, ktorzy wcale nie robili tak wspanialych prac, a inne "obce osoby" w danym konkursie z marnosci wybily sie do swietnosci ale i tak nikt nie glosowal bo nie znal. wazelinka i wyrobione zdanie o "miszczach grafyky" walilo po oczach.
aktualnie grono miszczow sie zmniejszylo, wiec wiadomo jakie beda wyniki.

Rainbow 05.01.2008 21:11

Cytat:

Napisał wuSs
tak, moim zdaniem konkursy graficzne nie maja sensu tutaj.
wiadomo jak bylo na sw i tutaj - bylo grono osob glosujacych i grono startujacych. ci glosujacy lizali dupy swoim wielbicielom, ktorzy wcale nie robili tak wspanialych prac, a inne "obce osoby" w danym konkursie z marnosci wybily sie do swietnosci ale i tak nikt nie glosowal bo nie znal. wazelinka i wyrobione zdanie o "miszczach grafyky" walilo po oczach.
aktualnie grono miszczow sie zmniejszylo, wiec wiadomo jakie beda wyniki.

Mi to właściwie obojętne,bo się tu niezbyt udzielam i nie umiem robić grafik :P,ale w 100% zgadzam się z Wussem-wszystko było i tak ukartowane :D

Bartosh 11.01.2008 16:08

Cytat:

Napisał Rocket
ej o jakie napisy po angielsku chodzi, bo ja żadnego nie widzę?

A ot chociażby Quote zamiast Odpowiedź, New Thread zamiast Nowy Temat. Nie da się zmienić tego na polski?

egotastic. 11.01.2008 17:01

QUOTE= cytowanie : ))

vivien 11.01.2008 19:40

Na to co jest w danym stylu forum z tego co się orientuję, to chyba nie mamy wpływu ;]

Proponuję w pełni po polsku styl Imagize_x ;]

koslawy 11.01.2008 20:30

Cytat:

Napisał Gygz
Na to co jest w danym stylu forum z tego co się orientuję, to chyba nie mamy wpływu ;]

Proponuję w pełni po polsku styl Imagize_x ;]

wystarczy zrobic polskie ikonki =d

Anastazja 13.01.2008 13:13

zrobić coś z regulaminem aby nie było możliwości czegoś takiego zobacz

a co będzie jak za cztery miesiące będę chciała sobie zdjąć swój tytuł naukowy
będą dwie Naomi?

a jakby się teraz ktoś zarejestrował jako RocketQueen
lub jako Camerandios
lub jako jo.Uno
kurde nie wiem co mam myśleć
zrobicie jak chcecie
ale to jest troszkę nie fer,
jestem charakterystyczna, ale w taki głupkowaty sposób, że aż mi szkoda tego kogoś, że chce być ze mną mylony xP

Słyszysz Ty fałszywa Naomi, jesteś jak rozgotowane ziemniaczane piure
sama/sam żeś down

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:06.