TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Podróże - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38439)

ILovMatGordon 25.12.2008 21:43

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.

Dankjee, udało się ^^!

1. O. A teraz mam pytanie. We wskazówkach gry jest napisane, że odpowiednia kombinacja pamiątek na półeczce coś tam daje. No, i wie ktoś może jaka to kombinacja?

o! Znalazłem na jakimś forum:
Cytat:

- ustawienie 5 pamiątek z Dalekiego Wchodu na jednym regale sprawi, że simy będą się szybciej uczyć;
- 5 pamiątek górskich sprawi, że niektóre zachowania simowe będa bardziej efektowne;
- 5 pamiątek plażowych sprawi, że zachowania romantyczne będą bardziej efektowne;
- 5 muszelek i innych morskich żyjątek znalezionych na plaży sprawi, że pęcherz będzie wolniej się obniżał;
- 5 laleczek voodoo ustawionych na regale może mieć wpływ na wyobraźnię sima i doprowadzić m.in. do ataku much!
2. A. I co dało mi odkrycie wszystkich wspomnień wakacyjnych?

arbuzuje 27.12.2008 19:50

Ad. 2
Nic ? x)

simswerka 28.12.2008 12:55

Jeśli mój sim kupi domek letniskowy będzie mógł tam zamieszkać? Czy tylko wyjeżdżając na wakacje zatrzymywać się tam?

Björk 28.12.2008 13:23

Cytat:

Napisał simswerka (Post 923125)
Jeśli mój sim kupi domek letniskowy będzie mógł tam zamieszkać? Czy tylko wyjeżdżając na wakacje zatrzymywać się tam?

Będzie mógł tam tylko przebywać jak wyjedzie na wakacje.
I proszę nie pisz po trzy posty, bo jeszcze nie jesteś aktywowanym użytkownikiem, dlatego Twoje posty musza przejść przez moderację.

mamrot 31.12.2008 09:59

Zapytam w tym temacie, ponieważ nie wiem, gdzie indziej to zamieścić.

Jeśli się da, to jak wyprowadzić jednego sima z domu?

zelkam 31.12.2008 10:03

Klikasz tym simem na komputer lub gazetę, wybierasz "znajdź dom dla siebie", nie zaznaczasz żadnych simów, gdy pojawi się takie okienko, tylko od razu potwierdzasz. Sim będzie w skrzyni rodzin z majątkiem 20 000 $

mamrot 31.12.2008 12:02

Jest tylko pewien problem. Gdy tak raz zrobiłam, pojawiło mi się okno i wiadomość, że jak chcę wyprowadzić simów z domu, to mam dać ich do skrzyni rodzin i przenieść do innego domu...
Ale spróbuję ponownie. Mimo wszystko - dzięki ;)

olakort10 02.01.2009 12:43

Ja jak kupie domek letniskowy.To nie moge do niego pojechać. Jak do niego pojechać?

Searle 02.01.2009 14:34

Jeżeli się nie mylę to musisz wykupić wakacje w otoczeniu, w którym znajduje sie domek, bo tylko podczas wakacji możesz tam mieszkać.

olakort10 04.01.2009 13:18

Wielkie dzięki Searle

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:28.