![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Dankjee, udało się ^^!
1. O. A teraz mam pytanie. We wskazówkach gry jest napisane, że odpowiednia kombinacja pamiątek na półeczce coś tam daje. No, i wie ktoś może jaka to kombinacja? o! Znalazłem na jakimś forum: Cytat:
|
Ad. 2
Nic ? x) |
Jeśli mój sim kupi domek letniskowy będzie mógł tam zamieszkać? Czy tylko wyjeżdżając na wakacje zatrzymywać się tam?
|
Cytat:
I proszę nie pisz po trzy posty, bo jeszcze nie jesteś aktywowanym użytkownikiem, dlatego Twoje posty musza przejść przez moderację. |
Zapytam w tym temacie, ponieważ nie wiem, gdzie indziej to zamieścić.
Jeśli się da, to jak wyprowadzić jednego sima z domu? |
Klikasz tym simem na komputer lub gazetę, wybierasz "znajdź dom dla siebie", nie zaznaczasz żadnych simów, gdy pojawi się takie okienko, tylko od razu potwierdzasz. Sim będzie w skrzyni rodzin z majątkiem 20 000 $
|
Jest tylko pewien problem. Gdy tak raz zrobiłam, pojawiło mi się okno i wiadomość, że jak chcę wyprowadzić simów z domu, to mam dać ich do skrzyni rodzin i przenieść do innego domu...
Ale spróbuję ponownie. Mimo wszystko - dzięki ;) |
Ja jak kupie domek letniskowy.To nie moge do niego pojechać. Jak do niego pojechać?
|
Jeżeli się nie mylę to musisz wykupić wakacje w otoczeniu, w którym znajduje sie domek, bo tylko podczas wakacji możesz tam mieszkać.
|
Wielkie dzięki Searle
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:28. |