TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Uwagi dot. działania forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41900)

Invidia Semper 20.06.2009 13:14

Odp: Drobne uwagi

Katara zbanowany!!(nie jest Ci przykro, że ludzie cieszą się,z Twojej porażki?)
Korzysta z konta brata, ta, sprytne-zaraza jest wszędzie. Tylko wydaje mi się, że kiedyś ten brat miał mniej lat o.O. Zresztą, powiem Ci Katara,że jeśli w realu też jesteś taki, to nie dziwię się, czemu znajomy robią Ci takie numery.
^Chryzia: Dobra, chodźmy odpocząć;)

pąpą 20.06.2009 13:27

za miesiąc problem pewnie znowu powróci

a tak naprawdę to Katara razem z bratem planują zapanować nad światem.

Pani_Snejp 20.06.2009 13:33

W sumie, jeżeli Katara miał rotkita, to mu się mogli włamać praktycznie zewsząd (ja miałam... okropne ;/ na forum też mi tutaj wbili, ale na szczęście ktoś był na tyle miły i nie zmienił hasła...)
Dobrze, że ta sprawa to już przeszłość.

Raven 20.06.2009 13:40

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1050695)
A jak ja mam sprawdzić czyje to IP?!
Nie jestem geniuszem informatycznym!Poza tym,jeśli ten ktoś ma Neostradę,to przy każdym połączeniu tworzy się inne IP!

zmienia się końcówka IP, nie całość. I numer zaczynający się na 79. to chyba nie Neostrada ale mniejsza z tym

Od szukania ludzi po numerze IP to jest policja ;) więc nie wiem co się dzieciątku ubzdurało.

Björk 20.06.2009 13:48

Katara - nie korzystaj z konta brata, bo to źle się skończy dla Was obu :)

seattle 20.06.2009 21:33

Ja również jestem za odbanowaniem Intenso i Wolta. Ale nie o tym chcę tu napisać. Otóż bardzo nie podoba mi się to, że niektórzy użytkownicy dostawali bany za treści wypisywane na czacie (oczywiście przeciwko Katarze), który nie jest w jakikolwiek sposób związany z forum The Sims. Dla mnie to jest już poważne przekroczenie kompetencji adminów. Czyli rozumiem, że jak prześlę jakąś upokarzającą mnie rozmowę z Katarą np. z gadu-gadu to on dostanie bana?
Druga sprawa to to, że Katara, który nie był zapraszany na czat, skrupulatnie wciąż się tam pojawiał. Skutkowało to niecenzuralnymi słowami na jego temat i banami userów. Ale jak mniemam winne wszystkiemu jest złe M33, prawda?

Rocket 20.06.2009 21:42

też na to zwróciłam uwagę. ta kłótnia nie była prowadzona na forum (pm to pm, wolna amerykanka) i nie dotyczyła forum, skąd bany?

Charionette 21.06.2009 08:42

Wybaczcie, że się wtrącam, ale te bany pewnie są stąd, że Katara kapował, a administracja nie mogła tego puścić "płazem". To pewnie stąd. No do jasnej ciasnej... Pm to prywatna sprawa, nie wywleka się tego... A czaty to nie forum... Mógł iść się poskarżyć swojej mamusi. O Jezu jak ja nienawidzę kapusiów.. Na mnie tez na kapował:
Cytat:

Napisał Katara w profilu Tiunivell

Wiem, że to nic ważnego i w ogóle, ale czy on jest tutaj jakimś adminem by dbać o to co powinno być, a co nie? Od tego są inni. Jemu nic do tego...

Przepraszam... Wiem, że został już zbanowany, ale musiałam to napisać. Chciałam wcześniej, ale nie miałam czasu.
Pozdrawiam

P.S Ciekawe czy jak wróci będzie się mścił?

Odyn 21.06.2009 10:24

proszono mnie o ustosunkowanie sie; zrobilam to. jesli sprawa wyglada w ten sposob, to i woltuwa i intenso sa wolni.

Woltuwa 21.06.2009 11:24

Dziękuję wszystkim, którzy ubiegali się o odbanowanie Intenki i mnie.. To naprawdę miłe..

A co do Katary - sprawa zakończona, miałem pokazać jeszcze jednego ciekawego PMa od Katary, ale na chwilę obecną nie widzę sensu (został ujawniony moderatorom)..

Dziękuję za uwagę.
Woltuwa.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:11.