![]() |
Odp: Drobne uwagi
Katara zbanowany!!
Korzysta z konta brata, ta, sprytne-zaraza jest wszędzie. Tylko wydaje mi się, że kiedyś ten brat miał mniej lat o.O. Zresztą, powiem Ci Katara,że jeśli w realu też jesteś taki, to nie dziwię się, czemu znajomy robią Ci takie numery. ^Chryzia: Dobra, chodźmy odpocząć;) |
za miesiąc problem pewnie znowu powróci
a tak naprawdę to Katara razem z bratem planują zapanować nad światem. |
W sumie, jeżeli Katara miał rotkita, to mu się mogli włamać praktycznie zewsząd (ja miałam... okropne ;/ na forum też mi tutaj wbili, ale na szczęście ktoś był na tyle miły i nie zmienił hasła...)
Dobrze, że ta sprawa to już przeszłość. |
Cytat:
Od szukania ludzi po numerze IP to jest policja ;) więc nie wiem co się dzieciątku ubzdurało. |
Katara - nie korzystaj z konta brata, bo to źle się skończy dla Was obu :)
|
Ja również jestem za odbanowaniem Intenso i Wolta. Ale nie o tym chcę tu napisać. Otóż bardzo nie podoba mi się to, że niektórzy użytkownicy dostawali bany za treści wypisywane na czacie (oczywiście przeciwko Katarze), który nie jest w jakikolwiek sposób związany z forum The Sims. Dla mnie to jest już poważne przekroczenie kompetencji adminów. Czyli rozumiem, że jak prześlę jakąś upokarzającą mnie rozmowę z Katarą np. z gadu-gadu to on dostanie bana?
Druga sprawa to to, że Katara, który nie był zapraszany na czat, skrupulatnie wciąż się tam pojawiał. Skutkowało to niecenzuralnymi słowami na jego temat i banami userów. Ale jak mniemam winne wszystkiemu jest złe M33, prawda? |
też na to zwróciłam uwagę. ta kłótnia nie była prowadzona na forum (pm to pm, wolna amerykanka) i nie dotyczyła forum, skąd bany?
|
Wybaczcie, że się wtrącam, ale te bany pewnie są stąd, że Katara kapował, a administracja nie mogła tego puścić "płazem". To pewnie stąd. No do jasnej ciasnej... Pm to prywatna sprawa, nie wywleka się tego... A czaty to nie forum... Mógł iść się poskarżyć swojej mamusi. O Jezu jak ja nienawidzę kapusiów.. Na mnie tez na kapował:
Cytat:
Przepraszam... Wiem, że został już zbanowany, ale musiałam to napisać. Chciałam wcześniej, ale nie miałam czasu. Pozdrawiam P.S Ciekawe czy jak wróci będzie się mścił? |
proszono mnie o ustosunkowanie sie; zrobilam to. jesli sprawa wyglada w ten sposob, to i woltuwa i intenso sa wolni.
|
Dziękuję wszystkim, którzy ubiegali się o odbanowanie Intenki i mnie.. To naprawdę miłe..
A co do Katary - sprawa zakończona, miałem pokazać jeszcze jednego ciekawego PMa od Katary, ale na chwilę obecną nie widzę sensu (został ujawniony moderatorom).. Dziękuję za uwagę. Woltuwa. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:11. |