![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
na EA parę dni wcześniej było napisane że 26 sierpnia ;D
|
http://www.polska.ea.com/games/14251,pcdvd/
moze sie premiera przesunela czy cos. w sumie imo, jesli komus wierzyc, to tylko eagames, ALE jak to bedzie, to zobaczymy idac 26. do empiku czy mm ;] |
cholera! jak jeszcze parę dni temu wchodziłam to było napisane że 26 sierpnia! no ale na niektórych stronach
są jeszcze inne daty więc dlatego od jutra codziennie odwiedzam mediamarkt w poszukiwaniu Osiedlowego Życia :D EDIT: kotka22 chyba 29.08 znając EA nigdy nic nie wiadomo ^^ |
Oni te daty zmieniają jak skarpetki..
Czyli w końcu 28..? (sama się pogubiłamxD) |
kotka22, na stronie ea jest napisane, ze premiera będzie 29. sierpnia. co, z reszta, pisalam juz wyzej.
|
Serwis Gry-Online.pl ponownie udostępnił poradnik do The Sims 2 Osiedlowe Życie, który przed tem usunął.
Poradnik do pobrania pod tym linkiem: http://www.gry-online.pl/poradnik_pdf.asp?ID=11681 Warto pobrać, dużo ciekawych informacji się dowiaduję =). |
kto to słyszał, już jest 21.08 a jeszcze nie wiadomo dokładnie kiedy premiera! :[
|
To dzisiaj już 21?! jak na stronie Ea pisze, no to chyba już 29... cassant, nie możesz się doczekać, co? :D
|
jeśli mozesz wyślij mi poradnik na maila [email protected] bede wdzeczna !!!!!!!
|
JUUUUPIIIIIII ! Mama mi powiedziała , że moge dostać OSIEDLOWE ŻYCIE NA UUUURRRROOOODDDZZZIIINNNYYY (urodziny) czyli 5 września.
PS : Dla użytkowników , którzy niewiedzą jak superowy jest ten dodatek niech sobie przeczytają o nim w internecie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:28. |