![]() |
|
Odp: Detektyw Georgia Roberts
No, no, no. Musze przyznać, że nawet mi się podobało. :D
Tak na serio to wyjątkowy ten odcinek, może to dlatego, że jestem fanką doktora Housa. Ale te wszystkie wydarzenia teraz zamykają się w jedną spójną całość, wyjawia się cały sens i rozwiązanie. Oczywiście najlepsze są tekst Housa :P Szkoda, że kolejny odcinek się wcześnie nie pojawi. |
Cytat:
Z MTS ;) Żeby nie było offa... Szkoda, że odcinka tak szybko nie będzie. Nie dopuść tylko do tego, byśmy znów zapomnieli o fabule ;) |
@up:
o matko, oczywiście że z mts xP avonlea Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Czy mi się wydaje, czy jakoś cińko z komentarzami do tego odcinka :| Powinienem robić krótsze... |
Cytat:
Z komentarzami licho, bo forumowicze* są na wakacjach XD Dłuższe odcinki są lepsze ;) * - literówki mnie prześladują x_X |
Cytat:
Chociaż ja mam własną teorię :P |
noooo nareszcie nadrobilam! bardzo fajnie rozegrales akcje, w ogole bym sie nie spodziewala, ze angie dziala na zlecenie ksiedza i w ogole. strasznie to wszystko poplatane, ale przez to jest fajne - no i to pokrewienstwo orsona z tomem (albo z royem? nie, to chyba jednak tom) =D
kompletnie mnie rozwalila obecnosc house'a w opowiadaniu XD planowales go od poczatku czy tak ci wpadlo do glowy zeby go tam umiescic? bardzo fajnie ci wyszly dialogi z nim, takie "w jego stylu", podoba mi sie to! zdjecia tez fajne, najlepsze sa miny house'a, o czym juz ktostam wspominal. dobra, to by bylo na tyle, czekam na kolejny odcinek :) ps. aaa wlasnie, zapomnialam potepic zachowanie toma, jak on mogl mu to zrobic :{ no ale miejmy nadzieje, ze gregory podola wyzwaniu i go jednak uratuja (tak, teraz to mi zal biednego praktykanta) |
Były wakacje lalala
Teraz dopiero nadrobiłam kilka odcinków, wakacje bez kompa to okroooopność. Odcinek ciekawy, tylko jeszcze nie jest poprawione to, że on jest synkiem. Z buteleczką to było pewne, on się nie zachowuje jak profesjonalista!hehe. Dobra nie chce mi się dłużej pisać, to nawet niestety nie jest w moim zwyczaju. Tylko czekam na następne ODCINEK!!!! |
Bardzo dziękuję za te dodatkowe dwa komentarze :) Nie jestem w stanie powiedzieć kiedy nowy odcinek, aczkolwiek chodzi mi po głowie nowy projekt (nie, nie nowe FS, aczkolwiek tak jakby druga wersja, bardzo krótka, Georgii Roberts). Chciałbym bowiem w przyszłości zrobić może coś więcej z Tobą postacią, musiałbym ją tylko dopracować w kilku innych tekstach :) Co by nie było- możecie być pewni, że Georgii Roberts nie porzucę :D
|
Już dłuuugo nie ma.
Kiedy następny odc? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:25. |
|