![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
http://www.thesims3.com/mypage/Adelajde21
w komentarzach na simach peel się ktoś pochwalił, że ma :D |
Do przodu? Ja słyszałam, że do tyłu (czyli z 3, na 4). Jeśli do przodu, to bardzo dobrze ^^
|
Do przodu to chyba znaczyło, że kilka dni później. Do tyłu to by znaczyło, że wcześniej...
Przynajmniej ja tak to rozkminiam... |
Cytat:
Plus, btw, ja rozumiem to tak samo, jak Uuq. W ogóle ja nie wiem co Wy do fryzur macie? Mi się z męskich 3 podobają, a z damskich... (ciężko powiedzieć, bo dwie są prawie jednakowe o.o) 6. Cóż, może ze względu na brak dodatków z neta jestem mniej wymagająca? ._. Co do filmiku z pogromcą duchów, to rzeczywiście nie wydaje się to być najciekawszym zajęciem, ale nawet na to nie liczyłam. Może dla autora tego filmiku to jest bardzo ciekawy zawód, ale jakoś mnie nie przekonał. I ciekawe czy w domach naszych Simów będą pojawiać się takie stwory. A muzyczka do pogromcy jest ekstra :D |
Ilona jesteś pewna, że w Media Markt gra jest dostępna? Bo ja dzisiaj byłam w Media Markcie i Kariery nie było.
|
premiera dodatku na świecie miała być jutro,w Niemczech 2.06.,a w Polsce 04.06.,nie mylcie premiery światowej z Polska,bo to dwie rożne daty
tutaj link do dyskusji http://forum.sims2design.pl/forum/sh...t=8871&page=17 i są zdjęcia przedmiotów z gry |
No proszę, sporo tych obiektów :D
|
Faktycznie EA bardziej się postarało ^^
|
Bardzo mi się podobają te nowe meble. W ogóle dodatek wydaje się być bardzo fajny, ciekawe kiedy będzie w carrefourze.
|
O, dość dużo obiektów :3
Że też chciało się takiej robić tyle screenów :o Wiecie coś może o tym czy będzie można zmieniać kolor motocyklu? (a kolor roweru dało się zmieniać?) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:13. |