![]() |
Odp: Vincent and Marco
Pociesza mnie fakt, że nie byłem pomysłodawcą tego podłego planu :P
Świetnie Ci to wyszło. Zwłaszcza fotki :D. Nie wiem, co jeszcze mam napisać... Wstawiaj szybko drugą część, bo będzie SPARTA :D:D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przypomniało mi się, że miałam Cię jeszcze obsztorcować za zniszczenie pięknej wizji z ciachami (po oberwaniu piłką) przez wsadzenie tam Dantego! :P Fuj! |
Rudzia, fotki są bossskie :D Okropnie mi się podobają.
Pomysł na fabułę też super. Biedna Libby, jak ona znosi tych dewastantów? :) Liczyłam na zdjęcie Vorga z przodu, ale się nie doczekałam :( Iana od razu poznałam :) Ciekawe, czy pojawi się też Klaus;) Jedna uwaga dla Libby: W szpilkach na plażę? No co Ty? :P |
Cytat:
Cytat:
ale mam wene, więc może dzisiaj chociaż zacznę pisać :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no w końcu o nim też myślałaś, w ciągu ostatnich kilku dni, a dokładnie jakie nowe tortury na nim wypróbować xD Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wczoraj jak czytałam odcinek, to dzwonek miusiał nie być zalinkowany, bo niemożliwe, żebym go przeoczyła :P. A dzwonek fajny :D.
|
Jak przeczytałam początek to oplułam monitor bo właśnie piłam herbatę :D
Nie mogę zrozumieć skąd bierzesz te wszystkie pomysły... Normalnie chyba najlepsze FS, które stworzyłaś :D Foty mnie rozwaliły. Szczególnie ta ze Spartą na początku :P Ciekawa jestem jakiż to plan wymyślili...ale już mi szkoda Libby, bo wiem, że "do końca życia będzie się to za nią ciągnąć we wspomnieniach" O_o No co by tu jeszcze napisać...jak czytałam to miałam mnóstwo pomysłów na komentarz...ale skleroza mnie dopadła :(( No więc czekam na ciąg dalszy |
Ruda, możesz czuć sie zaszczycona. Weszłam na forum tylko po to, aby przeczytać i skomentować xD
Boskie! Szkoda, że tak mało mojego Leizarka, ale ogólnie super ;) I powiedz mi, dlaczego ja tak gnębie Vincusia?! :o Zdjęcia wymiatają! |
Rudziu, pierwsza część (?) powaliła mnie z krzesła.Wiesz, że z podłogi też się fajnie czyta ? xDD Jestem fanką gwożdziarki i Ian'a *o*
On jest przecudoownyyy....O sory się rozmarzyłam. Ale jestem zarąbiście stuknięta skoro się bujam w simie. :D Powaliły mnie zdjęcia. A najbardziej te z dopiskiem w żóltym kolorze. Złowieszcza mina ♥ Chciałabym się tu pojawić, było by ciekawie :> Ale wstawiaj częściej te odcinki, chcę czytać Fs z podłogi ! :) |
Cytat:
i ciesze się, że dzwonek się podoba xD Cytat:
haha herbata na monitorze? :D kiedyś też tak miałam :D Cytat:
Cytat:
ale Libby na pewno zapamięta to zdarzenie na długo xD Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki za komenta kochana! ^^ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki za komentarze! liczę na więcej, bo widziałam dzisiaj ile ludzi czytało! :> przede mną się nie ukryjecie :D |
świetne to ; DD .
nic więcej nie napiszę bo mnie zamurowało ; DD . w pozytywnym tego słowa znaczeniu >D . fotki są świetne i wgl. skąd ty bierzesz te historyjki ? ; )) . czekam na więcej ciasteczek i stanowczo domagam się w następnym odcinku baaardzo dużo GWOŹDZIARKI !!! >D . czekam na następny odcinek ; )) . |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:49. |