TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58145)

kalafjor 30.12.2010 10:09

Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Mieszkańcy Sunset ROX! xDD

anie_1981 30.12.2010 10:18

Mi się podobają teksty, jak np. umrze jakiś sąsiad, powiedzmy z głodu: "Sim umarł z głodu. A wystarczyło zadzwonić i poprosić o kanapkę..." albo porażenie prądem: "Simka zmarła z powodu porażenia prądem. A przecież mogła zadzwonić po fachowca, nie musiała sama naprawiać..." No i teksty z rybkami z cyfrowego akwarium, gdy się je ogląda: "żal mi tych ryb, nie mają świadomości", "Czy cyfrowe ryby śnią o cyfrowej karmie?" i mój ulubiony tekst "rybciu nie jesteś prawdziwa!". Jak tak się bliżej zastanowić, to nie tylko ta rybcia "nie jest prawdziwa", Sim, który ją ogląda też...

hellraiser 30.12.2010 10:24

O, nie wiedziałem o tym, że jak się ogląda cyfrowe akwarium, to coś gadają. Ale fajnie.
Za to wiem, że jak się gapią na to wampirze łoże, to gadają coś w podobie: "Ale to zimne... Podobnie jak xxx"; "Nie wiem, co xxx w tym widzi... Ja wolę swoje ciepłe, miękkie łóżko" Więcej nie pamiętam.

kalafjor 30.12.2010 10:34

Mi powiedziała, że nie chce wiedzieć do czego to służy.:)

anie_1981 30.12.2010 10:45

I słusznie, już ją lubię!

Porando 31.12.2010 21:26

A mi jeszcze nic nie powiedziała xd anie,ty chyba nie lubisz naprawdę wampirków ;p ja tylko nią jestem tylko dlatego,żeby mieć na max wszystko - robię drink zysku umiejętności i ten drink działa 4 godz. simowych.A to,że jestem wampirkiem to szybciej mi się uczy (od 18:00 do chyba 6:00) xd np.mam już 10 poziom miksologii i parę umiejętności poniżej 10

anie_1981 01.01.2011 09:01

Ja nie cierpię wszystkiego, co ma związek z okultyzmem. Czyli np. wampiry, duchy, zombiaki, voodoo itd. Omijam takie rzeczy szerokim łukiem. Bawiłam się chwilę mumią, żeby zobaczyć jak to wygląda, ale mnie nie wciągnęło, za to wampa nie miałam ani razu i jakoś nie żałuję. Z takich dziwnych "nie simów" podobają mi się roboty, ale za bardzo kłopotliwe są jak dla mnie.

Matis78 01.01.2011 10:59

Genialny dodatek!!
Najbardziej spodobało mi się zakładanie własnych zespołów i nowe instrument (najbardziej perkusja), a także kluby, puby, dyskoteki, apartamentowce, przyrządy imprezowe (że tak to nazwę), nowe mebelki, fryzury i ubrania i że można zostać osobistością i zaprzyjaźniać się z nimi.
Po wyłączeniu gry moje wrażenie: wow XD
Ogólnie dodatek warty był kupna i dużo nowych rzeczy wprowadza że już nie wspomnie o wampirach które są genialne!
To jest najlepszy z wszystkich do tej pory wydanych:)

karolajn 01.01.2011 11:25

Cytat:

Napisał Matis78 (Post 1341286)
Ogólnie dodatek warty był kupna i dużo nowych rzeczy wprowadza że już nie wspomnie o wampirach które są genialne!
To jest najlepszy z wszystkich do tej pory wydanych:)

Stary, a ile w to grasz :D :D ? dwa dni :D ?

Matis78 01.01.2011 11:26

Cytat:

Napisał karolajn (Post 1341327)
Stary, a ile w to grasz :D :D ? dwa dni :D ?

Nie tydzień:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:18.