![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja też uważam ze najpierw powinni dać Zwierzaki a potem Pokolenie. Ale to pewnie chodzi o to zeby był ten dodatek tak długo wyczekiwany. nie mogę się już doczekać. Super ze są jeszcze inne zwierzęta niż psy i koty, rewelacja ze sa konie. No i ten cudny jelonek. SUPER , ciesze sie bardzo. szkoda tylko ze trzeba czekać aż do Października
|
Ja w 2 miałam piękną hodowle piesków ach... co to były za czasy
|
Oby nie było takiej opcji że zwierzak zadrapuje coś aż jest z tego kupka śmieci(w dwójce kot zadrapał mi łóżko za 3 000 na amen).Mogliby zrobić tak,że np. zwierzak drapie łózko albo stół,ale jest tylko kilka rysek i sim ma negatywny nastrójnik.I jeszcze w opcjach powinno być coś takiego,że ustala się czy się kieruje zwierzakiem czy nie.
|
no tak ale ja lubiłam jak mi koty niszczyły prace domową :)
|
W dwójce to niszczenie rzeczy przez psy i koty było denerwujące i przejaskrawione. Nie każdy pies\kot to robi w realu. Ja mam dwa koty i psa i jakoś meble nie są przez nie zniszczone. Co najwyżej wszędzie jest kocia sierść. Pies jest yorkiem, one nie linieją.
|
Tak, to niszczenie przedmiotów w TS2:Z było bezsensu, przesadzone i mało realne. Skąd sprężyna w krześle? Ja chcę już te Zwierzaki do The Sims 3 ale będę miał max jedno zwierze np. pieska, kotka lub ptaszka a gdzieś z dala od innych zrobił bym domek i miał konika.
|
W dwójce ze zwierząt zrobili jakieś zwariowane bestie. Ja też mam yorka i nie wyobrażam sobie ładnego przedstawienia tego psa w tym dodatku. Psy krótkowłose jeszcze jakoś by wyglądały, ale yorki, czy harty afgańskie... wątpię. Jak twórcy się postarają ładnie zrobić długowłose zwierzęta (już nie chodzi koniecznie o psy), to będę im bić brawa. Chociaż nie... brawa będę bić dopiero wtedy jak do tego dowalą suwak do regulacji długości włosów zwierząt.
|
W TS3 niszczenie rzeczy przez zwierzaki będzie pewnie zależne od cech :D
|
@up: to bardzo prawdopodobne, a nawet chyba można powiedzieć, że pewne. Mam nadzieję, że te zwierzaki w trójce będą na prawdę znośne i mniej uciążliwe niż w poprzedniej części. Na samą myśl o tresurze mam ciarki ;<
|
Nie lubiłam tresowania. W ogóle byłam zła na twórców gry, jeśli chodzi o psy i koty. Ze względu na ich zachowanie w domu nie miałam ich w domu, tylko na dworze. Był kojec i pies\kot siedział w kojcu. Sim chodził tam tylko psa karmić, chwilę się pobawić pieskiem i to wszystko. W realu nie wyobrażam sobie psa mieszkającego cały rok na dworze.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:22. |