![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
w 'zabawnych' od jakiejs tam ilosci pkt przyjazni masz 'opowiedz smieszna historie' czy cos takiego, przynajmniej u mnie to zadzialalo xd
|
jak zdobyć klejnoty
|
@up: rozłupując te małe skałki.
|
Mam dwa pytania.
1. Jak zamieść podłogę? W kramie nie żadnej miotły i nie wiem co z tym fantem zrobić. 2. Mam maga na 7 poziomie i muszę nauczyć go zaklęcia "Rozbłysk", ale na jego stole nie ma tego czaru do wyboru. Z góry dzięki! |
1. Jak klikniesz na swoja postać to będzie coś w stylu "zamieć" jest to interakcja na sobie
A ja mam pytanie odnośnie podboju Korsarzynu. Wszystkie krainy już są pod moim panowaniem i została mi tylko ta jedna.. pisze, że mogę ją podbić w misji "Nowe gangi korsarzyn" ale takowa misja w ogóle mi się nie pojawiła.. robił to ktoś? |
Dzięki za odp., ale dałem sobie już z tamtym radę :D. Niestety nadal mam problem z magiem, a do tego doszło jeszcze zadanie "Napisz sztukę", czy jakoś tak. Gdy klikam na stół barda można wybrać tylko pisanie komedii, lub dramatu. Może ktoś pomóc?
|
komedia i dramat to są właśnie sztuki.ktoś tu chyba nieobeznany z teatrem :P
|
A co z moim Korsarzem ? :D Nikt jeszcze nie robił tej aspiracji?!
|
migoti, czy zawarłeś przymierze z Korsarzynem? Jeśli tak, to powinna Ci się ta misja pojawić.
|
Witam wszystkich!
Mam problem z gra "The Sims Średniowiecze" tzn. : Chciałbym się spytać jak się wydaje Edykt? Próbowałem dużo razy ale ciągle kończyło się niepowodzeniem i później byłem aresztowany, że zaniedbuję obowiązki królestwa. Dlatego proszę o Waszą pomoc. Będę bardzo wdzięczny jeżeli mi ktoś pomoże. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:36. |