![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
5,1 gb :)
..... |
Ludzie pomocy!!!
A więc urodziła mi sie simka teraz jeest młodą dorosła i niestety odziedziczyła dużo mięsni od ojca no i klikam na nią i przenosze do CAS i biore suwak zeby tych miesni nie bylo, biore ok i za chwile znowu pojawiają sie te miesnie i tak wkółko robie i nic ;( czy mam ściągnąć mod bo ten z aktualizacji jest do pupy :( albo znacie sposob zeby sie pozbyc miesni? POMOCY! |
Może wystarczy wejść do gry jeszcze raz albo zresetować Simkę?
|
to nic nie działa :(
|
moja simka szła na studniowkę, a jako, że jej chłopak wtedy był już młodym dorosłym,to i iść z nim nie mogła, ale przez telefon zaprosil ją jej przyrodni brat: inna matka, ten sam ojciec. zgodziłam się, bo myślałam, że jako "przyjaciele", pojawiały się komunikaty ze studniówki, że "mają się ku sobie" itd. poprosił ją też na studniówce o bycie sympatią, ale odrzuciłam. poźniej w związkach miała "zauroczony". czy to w ogóle możliwe? w końcu to brat, przyrodni, ale nadal brat:o
|
@up Dziwne ale niestety możliwe. Spróbuj żeby się pokłócili to wtedy zniknie
|
Rashes a ciekawe czy mogliby sie pobrac...?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zawsze kiedy miałam na oku dwóch Simów i chciałam, żeby się pobrali, to dołączałam drugiego Sima do rodziny, i jednemu dawałam cechę romantyk. Teraz zrobiłam to samo. Okazało się, że nie mam już do dyspozycji tylu opcji w zakładce specjalne> romantyk. Czy to wynik aktualizacji?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:07. |