![]() |
Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.
co do wymyślonego przyjaciela to moja simka ma go w plecaku. Ale ostatnio zauważyłam że jak kieruję ową simką to wymyślony przyjaciel stoi po drugiej stronie ulicy (jako normalny sim) :O I jeszcze jedno: mam rodzeństwo, dziewczynę i chłopaka. To córki brata są dla mojej simki "siostrzenica" a nie powinno być "bratanica"?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Powiem Wam, co zrobiłam z Wymyślonym Przyjacielem, bo może komuś jeszcze się to przyda. Jak już pisałam, nie cierpię tych lalek, ale mojej Simce strasznie brakowało znajomych nastolatków, bo gram w Bridgeport, a jak wiadomo, tam są prawie sami single i bezdzietne pary - zna tylko dwóch nastolatków, jednego chłopca i żadnej dziewczyny. Użyłam kodu Nraas, w opcji "Okultyzm" zaznaczyłam "Brak" i WP zmieniła się w Simkę bez żadnych eliksirów czy innych bajerów. Potem, również kodem, wybrałam jej na matkę jakąś NPC i wprowadziłam obie do bloku obok bloku mojej rodziny - teraz moja Simka ma w sąsiednim bloku najlepszą przyjaciółkę, a ja mam spokój z paskudną lalką ;) Zaraz to samo zrobię z lalką młodszej siostry, bo ona też nie ma koleżanek i kolegów.
|
Cytat:
Dzięki, na pewno się przyda :) |
A ja dla dzieciaków, aby miały przyjaciół (oprócz WP) wziąłem i sklonowałem rodziców w wersji dziecięcej :P
|
Moje wrażenia z gry są jak najbardziej pozytywne! Gram od niecałej godziny, a już mi się podoba. Czytanie do snu jest urocze. Wymyślonego Przyjaciela miałam od razu w łóżeczku dziecka.
|
Ja też mam pozytywne, chociaż fajerwerków nie ma, ale wszystkie interakcje, obiekty urealniają całą rozrywkę.
|
Dlatego ja planuję mieć całą serię trójki, no chyba, że wyjdzie jakiś, który zupełnie mnie nie interesuje.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:15. |