TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

TheSimka3 20.11.2011 10:04

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

Ja też chciałabym mieć kurczaki, kury, koguty itp. Założyłam bym farmę, a na niej kury w kurniku, które znoszą jajka :P.

Troya 24.11.2011 18:04

albo np krowy które dawałyby mleko :P Pomarzyć można :D

TheSimka3 25.11.2011 07:44

Właśnie o takie farmerskie zwierzaki mi chodzi :D. Krowy dają mleko, kury jajka itp. :D Niestety tylko, pomarzyć....

Domnia 07.12.2011 17:10

Ale za to są konie!

ultraviolence 15.12.2011 10:00

Cytat:

Napisał Domnia (Post 1479333)
Ale za to są konie!

No właśnie, cieszcie się tym, co macie. Może w TS4 dadzą krowy i inne zwierzęta gospodarskie... Na dobrą sprawę, chętnie widziałabym w grze lwy, jakiegoś jaguara, pumę... Tylko do tego musieliby zrobić pewnie specjalne otoczenie, bo jakoś ciężko wyobrazić sobie dzikie koty biegające po Bridgeport czy Sunset Valley. Ogółem - brakuje mi zwierząt żyjących na Safari: bawołów, słoni, żyraf, nosorożców... Gdyby kiedykolwiek powstał dodatek do trójki, oferujący PRAWDZIWE, RODZINNE wakacje, ucieszyłabym się baaardzo, gdyby dodali takie otoczenie :D

Troya 19.12.2011 14:33

Helena: Fajnie by było. Simka sobie idzie, nagle zaczyna gonić ją lew. Przerażona simka ucieka aż wali głową w drzewo :D Może kiedyś wyjdzie dodatek: "Safari" :)

theqatrick 25.12.2011 12:47

Hayley - jestem prawie pewien, że nie wyjdzie. ;)
Moim zdaniem sonda powinna być wielokrotnego wyboru.

Troya 01.02.2012 19:03

Ja bym chciała żeby były Łosie :D Takie duże włochate zwierzaki z wielkimi rogami, przechodzącymi przez leśne mętne jeziora... Rogi by im odpadały a simy mogły by je zbierać... :D Eghh... Trochę się rozmarzyłam :) No ale fajnie by było jak by Łosie były :P

tallje 28.02.2012 19:54

Cytat:

Napisał Hayley (Post 1500170)
Ja bym chciała żeby były Łosie :D Takie duże włochate zwierzaki z wielkimi rogami, przechodzącymi przez leśne mętne jeziora... Rogi by im odpadały a simy mogły by je zbierać... :D Eghh... Trochę się rozmarzyłam :) No ale fajnie by było jak by Łosie były :P

no, i nawet pasowaly by do twinbrook : D

a oprocz tego to koniee, sa takie sliczne <3

kartony 23.03.2012 20:20

o piesku-dokładnie takim samym jakiego mam w domu ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:37.