![]() |
Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry
Ja gram teraz w Hidden Springs i w ogóle nigdzie jednorożców nie ma, w niedziele o 20 w żadnym miejscu ich nie widzę. :| A chciałabym jakiegoś przyłączyć do swojej rodziny.
|
U mnie w AP jednorożec pojawił się na mojej parceli w sobotę o 20... Złamał "niedzielny" schemat :P
|
Rosemarie, cierpliwości :) U mnie dłuuugo trwało zanim w SV pojawiły się gęściej zwierzęta. Za to jednorożec objawiał się przed moim domem za każdym razem i nie musiałam go po mapie szukać ;)
I u mnie na pewno raz pojawił się w środę o 20:00. |
Dodatek jest według mnie super dopracowany! Psy są świetne , a szczególnie Owczarek Niemiecki. Uwielbiam ! Super jest też to że stworzyli w grze takie zwierzaki jak szczur, wiewiórka, wąż itd
|
Jest to najlepszy dodatek, jeśli chodzi tak ogólnie o możliwości, opcje itd. Z dopracowaniem jest tak średnio, ale po instalacji Po Zmroku było znacznie gorzej...
Off-Top: Mój prawdziwy zwierzyniec z reala, też ostatnio przeżywa rozkwit. Kupiłam szczeniaka pinczera miniaturowego :P To suczka, nazwałam ją Cola, jak mój ulubiony napój... :D Jest czarna "podpalana" (jak coca-cola z bąbelkami), i muszę jej teraz poświęcać znacznie więcej czasu, niż Simsom ;) , zwłaszcza, że mam też inne zwierzęta i inne obowiązki, a w domu jest już pies i kot, więc trzeba pilnować, by się nie biły. P.S: Coś jest nie tak z wysyłaniem wiadomości, co chwilę mam planszę "Service Unavialble" |
Jednorożca tylko raz widziałam i nie zdążyłam się z nim zaprzyjaźnić bo zaraz uciekł:(( było to tak przed 6 rano przy wodospadzie. Jednak wciąż będę zaciekle szukać...
Bardzo spodobały mi się szopy tylko szkoda, że są tak nieprzyjazne. Dziki ptaki są dla mnie okropieństwem, zlecą się mi pod dom i ćwierkają.B) |
Ja gram w Bridgeport i w końcu nie jestem pewna , czy tam można znaleźć jednorożca .:(
|
a ja jestem w AP i nie widziałam jeszcze żadnego jednorożca w zwierzakach :( buuu :(
offtop: Anie zazdroszcze pieska :D |
MiniMous, a to nie jest tak, że jednorożca można zobaczyć jedynie w Appaloosa Plains?
Zaraz włączam gre i nie spoczne póki go nie zaadoptuje:D |
Oczywiście, że tak nie jest. W każdym dostępnym otoczeniu, w którym można aktywnie grać możliwość spotkania jednorożca jest "musowa". Mam rodziny w różnych okolicach, ale i w SV, i w AP jednorożce są, jednakże nie co dzień - to zależy. Trzeba cierpliwie czekać i śledzić na podglądzie klawiszem tab czy jest zorza w nocy. :) Pozdrawiam D_S
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:46. |