![]() |
Odp: Opowiadam jak gram by Altair ;)
Skoro teściowa umarła to niech spoczywa w spokoju, głupia jędza:(( Wielka pani się znalazła, niech bierze tą swoją sztuczną szczękę i niech spada razem ze swoim leniwym synalkiem..
Biedne dzieciaki, wygląda na to, że jedynie Samanta o nie dba.. No i biedna Samanta.. Nawet szef się na niej wyżywa.. Mam nadzieję, że los się w końcu do niej uśmiechnie:) czekam na więcej |
Cytat:
Ta starucha to jędza...! Oby Samanta sobie poradziła z tą... nie powiem bo wyjdzie, że klnę przez cały czas.... Czekam na next. |
UMARŁA!
Oby tak zostało, wredna.. gr. Biedna ta dziewczyna, łatwo z tą jędzą nie ma..:/ Tak czy siak,czekam na więcej. :) P.S. Niechże Kai ruszy cztery litery. :3 |
Biedna ta Samantha, tyle ma na głowie, teraz jezeli tesciowa umarla bedzie miala jeszcze wiecej, bo i meza w depresji. :(
Mam nadzieje jednak, ze wszystko sie ulozy. :) Czekam na dalsze losy tej ciekawej rodzinki. :) |
:D Ludzie... Z teściową to nie było na serio, bo jej nie nakarmiłem i przez przypadek zdechła xd :P Ona jest twardą babką i jeszcze trochę pożyje ^^
|
Ej no. -.- Jedyny pozytywny aspekt tego odcinka, a Ty tu nam marzenia psujesz. :<
|
A już myślałam, że teściowa odeszła. Cały czas narzeka, a ona może tyłek by ruszyła nie tylko rozkazuje! Cały tłuszcz się jej rozchodzi i mięso w piekarniku, phi!
A ten mąż, grrr też mógłby się ruszyć, ma to po matce! Oby nic na jej psychikę nie wpłynęło bo z takim mężem i matką. |
A może śmierć teściowej to był znak! Znak, że tak ma być! Czy ona lubi pływać? :P
Szkoda nie tylko Samanty, ale i dzieci :( |
Cytat:
Ale kurczę, teraz tak sobie myślę, że tatusiek nie chciał dać własnym dzieciom kasy na jedzenie, co za drań :\ Samanta musi mieć naprawdę anielską cierpliwość zarówno do niego jak i jego "szanownej" rodzicielki. |
Cytat:
Może jednak Kai ruszy tyłek do pracy? Samantha musi sobie jakoś sama dać rade. Dzieciaki są słodkie :D Czekam na next. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:57. |