TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Coś z niczego (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64027)

Kędziorek 03.02.2013 13:05

Odp: Opowiadam jak gram by Altair ;)

Skoro teściowa umarła to niech spoczywa w spokoju, głupia jędza:(( Wielka pani się znalazła, niech bierze tą swoją sztuczną szczękę i niech spada razem ze swoim leniwym synalkiem..

Biedne dzieciaki, wygląda na to, że jedynie Samanta o nie dba.. No i biedna Samanta.. Nawet szef się na niej wyżywa.. Mam nadzieję, że los się w końcu do niej uśmiechnie:)

czekam na więcej

Słodki Pan Ciastek 03.02.2013 13:06

Cytat:

Napisał Laselight (Post 1650241)
eh, ta teściowa jest niemożliwa. jeśli jej nie przywróciłeś do życia to dobrze

Pewnie ją przywrócił, ale szkoda :(
Ta starucha to jędza...! Oby Samanta sobie poradziła z tą... nie powiem bo wyjdzie, że klnę przez cały czas....

Czekam na next.

Stephenowa 03.02.2013 13:06

UMARŁA!
Oby tak zostało, wredna.. gr.
Biedna ta dziewczyna, łatwo z tą jędzą nie ma..:/
Tak czy siak,czekam na więcej. :)
P.S. Niechże Kai ruszy cztery litery. :3

Mile 03.02.2013 13:20

Biedna ta Samantha, tyle ma na głowie, teraz jezeli tesciowa umarla bedzie miala jeszcze wiecej, bo i meza w depresji. :(

Mam nadzieje jednak, ze wszystko sie ulozy. :)

Czekam na dalsze losy tej ciekawej rodzinki. :)

Alcioo :33 03.02.2013 13:22

:D Ludzie... Z teściową to nie było na serio, bo jej nie nakarmiłem i przez przypadek zdechła xd :P Ona jest twardą babką i jeszcze trochę pożyje ^^

Stephenowa 03.02.2013 13:39

Ej no. -.- Jedyny pozytywny aspekt tego odcinka, a Ty tu nam marzenia psujesz. :<

Misiaa12 03.02.2013 13:41

A już myślałam, że teściowa odeszła. Cały czas narzeka, a ona może tyłek by ruszyła nie tylko rozkazuje! Cały tłuszcz się jej rozchodzi i mięso w piekarniku, phi!
A ten mąż, grrr też mógłby się ruszyć, ma to po matce! Oby nic na jej psychikę nie
wpłynęło bo z takim mężem i matką.

Cytryśnia 03.02.2013 13:42

A może śmierć teściowej to był znak! Znak, że tak ma być! Czy ona lubi pływać? :P

Szkoda nie tylko Samanty, ale i dzieci :(

Kędziorek 03.02.2013 13:53

Cytat:

Napisał Altair (Post 1650317)
:D Ludzie... Z teściową to nie było na serio, bo jej nie nakarmiłem i przez przypadek zdechła xd :P Ona jest twardą babką i jeszcze trochę pożyje ^^

Wiem, że nie na serio, ale za marzenia karzą.. No i są za darmo, więc pozwól nam jeszcze trochę pomarzyć:)

Ale kurczę, teraz tak sobie myślę, że tatusiek nie chciał dać własnym dzieciom kasy na jedzenie, co za drań :\ Samanta musi mieć naprawdę anielską cierpliwość zarówno do niego jak i jego "szanownej" rodzicielki.

Desire 03.02.2013 13:56

Cytat:

Napisał kedziorek92 (Post 1650279)
Skoro teściowa umarła to niech spoczywa w spokoju, głupia jędza:(( Wielka pani się znalazła, niech bierze tą swoją sztuczną szczękę i niech spada razem ze swoim leniwym synalkiem..

Dokładnie.
Może jednak Kai ruszy tyłek do pracy?
Samantha musi sobie jakoś sama dać rade.
Dzieciaki są słodkie :D

Czekam na next.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29.