![]() |
Odp: Ryzykanci
W każdym z pytań trzeba wpisać jedną osobę, czy tylko w 7? :)
@down: w porządku ;) |
W każdym, w siódmym to podkreśliłam.. I prosiłabym konkretną osobę, a nie rozważania filozoficzne, wasze wypowiedzi nie będą ujawniane
|
Uf... Skończyłam. Powiem wam, ze ciekawych rzeczy się dowiedziałam :> zliczyłam wszystko i jedna osoba zdobyła 10 punktów, to najwięcej [choc dwie osoby były bardzo blisko, miały 9]. To poprawne odpowiedzi [tj. te, które najczęściej padały :P]: 1.Fallen 2. rawrvera 3. fromyesterday 4. Kerbi 5. redmoon 6. redmoon 7. rawrvera 8. fromyesterday 9. fromyesterday 10. Pink Panther 11. Fallen 12. Kerbi 13. Don 14. Pink Panther 15. Pink Panther Flo uzyskała 10 punktów i wygrywa Immunitet! Gratulacje! Głosujecie do jutra godziny 15.00, oczywiście jeśli głosy dostanę wcześniej, to wcześniej wstawię wyniki Rady. Po Radzie dam wam zadanie na takiej samej zasadzie jak dziś, tylko później będziecie jeszcze coś musieli zrobic, ale na to będzie czas, szczegóły po Radzie. |
o jak fajno :)
|
Ja jako najlepszy gracz? Widzicie mnie w finale? :O Wow, dziękuję :D
|
Aha, jeszcze jedno, czasami jak wysyłacie głos dopiszcie np. dlaczego akurat ta osoba :)
|
ja kontroluje? No prosze was :P gratulacje flo :) cw, po co komplikujesz gre? :P
|
Jestem najmilszy, ooo, jak słodko :D I chcielibyście mnie zabrać na bezludną wyspę <3
|
Cytat:
poza tym te dopowiedzenia będą dla mnie, ewentualnie czasami wrzuce do rady anonimowo! :P nasze Rady i tak nie są tak majestatyczne, komplikacyjne [?] i trzymające w napięciu :( no i nie ma takiej fajnej muzyczki w tle <3 |
cw, zawsze moge zrobic simowa adaptacje i bedzie muzyczka xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:14. |