![]() |
Odp: The Sims 4 - problemy z grą
Wiele razy naprawiałem grę i nic nie pomogło. http://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/...s/td-p/4205460 Spróbuję tym sposobem.
|
Pomocy! :( W każdej simowej rodzinie, jak zrobię postaraj się dziecko sima z simką, to oprócz ciąży simki... sim też jest w ciąży! I to według gry kosmicznej mimo że dzieci rodzą się normalne, a według genealogii dzieci sima są też dziećmi jego żony. To się powtarza za każdym razem od kupienia Witaj w pracy.
|
a mi gra nawet nie widzi witaj w pracy ;/ niby zainstalowana jest, ale w grze jej nie ma
aktualizacja gry nie pomogla, wywalenie folderu mods - tez nie. Macie na to moze jakis pomysl? 😊 |
Ja mam problem z custom content, brakuje mi tego pliku ktory jest w folderze mods i sprawia ze inne rzeczy dzialaja. Nie wiem skad go wziasc... Gdyby ktos mogl pomoc, bylabym bardzo wdzieczna :) :redface:
|
Założyłem już temat, ale nikt nie odpisał, więc może tu spróbuję. Jest jakiś mod by zmodyfikowane fryzury nie zmieniały swojego kształtu lub nie znikały w trakcie rozgrywki?
|
spróbuje tutaj, bo nie chce zakładać nowego tematu, mianowicie koleżanka ma problem z włosami CC. Z bliska wyglądają normalnie natomiast z daleka już się psują:
z bliska wyglądają tak: https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...e7&oe=558B72BE z daleka natomiast tak: https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...1a&oe=558C8757 dzieje się jej tak z wszystkimi pobranymi fryzurami, pomimo, że ustawienia ma wszędzie na najwyższe. W podobnym temacie wyłączenie trybu laptopa pomogło, ale jej nic nie dało. Proszę o pomoc w jej imieniu :D |
hej hej mam pytanie, gram długo dosyć jedną rodziną i zależy mi na tym, żeby zebrać wszystkie obiekty kolekcjonerskie. mam jednak wrażenie, że one się w pewnym sensie wyczerpują, znaczy tam, gdzie zawsze były kopczyki po kilku zbiorach już się nie pojawiają. czy tylko ja tak mam? jest na to jakaś rada?
|
Nic bardziej mylnego :derp:
Skałki itp. nie wyczerpują się, po prostu musisz poczekać |
Ahoj,
pewnie to pytanie zostało tu już zadane z kilka razy, ale ze względu na to, iż jestem leniwa, nie chce mi się szukać... Koniecznie potrzebuję dokonać reinstalacji TS4, tylko szkoda mi tracić tego co już zdążyłam spłodzić. Stąd takie pytanko, czy jest jakiś myk, żeby wszystkie duperele typu rodzinki, domki etc. jakoś skopiować/przenieść, czy coś w ten deseń? |
To proste jak dostawanie pracy astronauty bez doświadczenia w The Sims 4 :D
Wchodzisz w Moje dokumenty następnie Electronic Arts, potem The Sims 4 i kopiujesz folder saves oraz Tray. Po reinstalacji gry po prostu wklejasz te foldery z powrotem :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:55. |