![]() |
ej spoko z tymmi wąsami... gra jest wtedy ciekawsza i nabiera... charakteru (?)!:P:D
|
To dało mi chęć do grania fajnie żeby urodziła się dziewczynka z brodą. :D :D
|
A mi raz simka pojechała do centrum(dorosla),napiła sie tam czegoś (jakies takie do sciagniecia,ale juz tego nie mam bo mialam formata :( ) i wrociła jako nastoltka!
nie wiem czemu nic mi nie pisało... a najgorsza była szkoła. :wacko: |
Bliżniaki
Czy zdarzyło się wam żeby urodziły się bliżniaczki?? U mnie urodziły się najgorsze to ,że jedno walneło w ziemię kiedy sie urodziło!!! ;) ;)
|
Mateon u mnie tez tak było z bliźniakami... jaka mialo reakcje?? Moje nic nie zrobilo... ciekawe czemu... :P
|
Ten który spadł na ziemie odrazu zasnął :D tylko te bliżniaki nie wogóle były podobne jeden czarny drugi biały
|
Bylo dwoch ojcow?? Ładnie pilnujesz te simki.... :laugh: :shifty: hehe
|
Moja simka też teraz wżerała (mówiac brzydko) cuasteczka i urodziły się bliźniaki.
nr 1: biały, chłopiec nr 2: czarna, dziewczynka Miały białą matkę i czarnego ojca. |
Ja ostatnio troszkę dawno grałam... Ale dziś rano postanowiłam nadrobić stracony czas... Wchodzę do swojej okolicy, wybieram rodzinkę, której ma się urodzić niemowlę i czekam... :) Za chwilkę filmik i już :P Ja patrzę, a tu jakieś mutanciątko!!! Jakiś błąd ze skinem, albo coś, ale wygląda okropnie!!! :O
Mały cyklopek :wacko: http://sara.k9.pl/ufo.jpg Mam nadzieję tylko że jak podrośnie, to wszystko wróci do normy... Dam znać ;) |
wroci! na pewno!
ja sama ostanio zawalu dostalam, bo mi sie takie urodzily. i ciagle sie takie rodzily a okazuje sie, ze w koncu z tego wyrastaja. blad gry czy czemus ma to sluzyc? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:28. |