![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A ja się zastanawiam jak będzie z przygarnianiem bezpańskich zwierząt. Czy w ogóle będą bezpańskie zwierzaki i jak je będzie można rozpoznać. Może jak najedziemy na psa czy kota wyświetli się jego nazwa i imię i nazwisko właściciela?
|
Mnie się coś wydaje, że żadne bezpańskie zwierzęta nie będą błąkać się po okolicy, ale nigdy nic nie wiadomo. Trzeba czekać na jakieś newsy, bo tak to pozostają nam tylko własne domysły.
|
ja myślę że będą takie psy,już się nie mogę doczekać http://www.simy.pl/typo3temp/pics/fe53508ca3.jpg na tej grafice widać jak psy śpiewają z grającym na gitarze simem,fajnie to wymyślili :D
|
A może dzięki "śpiewom" psów masz zwiększone napiwki, lub zmniejszone od tych, którzy nie lubią zwierząt.
|
Te psy pewnie nie śpiewają do jego muzyki tylko wyją....
W Simsach 2 gdy włączyło się telewizor to kot miauczał, a pies WYŁ :rolleyes: |
wył,śpiewał wszystko jedno i tak fajnie to wygląda
|
To jest screen z wersji na konsole, tam psy mogą śpiewać do grania na gitarze... Na pc tak nie będzie.
|
Mnie zastanawia, czyt będzie jeden jednorożec czy więcej.
|
Mam nadzieję, że będzie tylko jeden jednorożec i będzie naprawdę unikalną postacią. Nie chce spotykać tego stwora co drugi dzień
|
Jednorożców prawdopodobnie będzie więcej, bo pisali że jednorożec może mieć dzieci, lecz tylko z innym jednorożcem...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:19. |