![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
Kupić, jak Twoja simka/sim ma cechę "Urodzony kucharz" i jak będzie cały czas rozmawiać z innym simem o gotowaniu, to w końcu będzie dostępna opcja 'Dziel się sekretami kulinarnymi' i wtedy Twoja simka/sim pozna nowy przepis ;) |
~.Angie.~
1. Możesz zrobić tak jak Kamis lub po prostu pójść do księgarni i kupić nowy przepis. 2. To samo... idziesz do księgarni i wybierasz zakładkę "nuty" tam kliaksz na kupno nowej kompozycji. |
nowe utwory i przepisy są dostępne w księgarni w formie książek.
|
Cytat:
Są tylko książki z umiejętnościami i typu "Gdzie się podziała Bella?" |
~.Angie.~ moment... Tzn. Kiedy idziesz Simem do księgarni to nie masz książek pogrupowanych? np. przepisy, kompozycje/nuty czy tam piosenki? Jeśli tak to masz jakiś błąd gry. Używasz modów, hacków? Bo ich działanie może zakłócać pracę gry.
|
Cytat:
|
Jest mozliwosc zmiany celu zyciowego po jego wykonaniu?
|
Hmm... Chyba da radę wykupić za szczęście życiowe taką nagrodę - zapomniałem jak się nazywa. Musisz najechać na opis tych nagród i będzie pisało o zmianie celu. :)
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o pragnienie życiowe to nie wiem, chyba tak jeśli za szczęście życiowe wykupisz nagrodę " Zmienia życiowe pragnienie " |
Wlasnie celowo napisalam ze po jego wykonaniu, bo jak jeszcze go nie spelnilam to w nagrodach bylo cos takiego jak ''zmiana celu zyciowego'' ale jak juz go wypelnilam to nie ma a przeciez pokazuje sie w chmurce w prawym gornym rogu mniej wiecej cos takiego: "Twoj sim wypelnil cel zyciowy. Jaki bedzie nastepny?"
.. I to mnie dziwi ze dalej nic nie mozna zrobic, bo dla mnie taka gra jest nudna.. ; ( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:00. |