TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Maszka 31.08.2011 15:46

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja też chce news'y ale o byle czym :D

manika360 31.08.2011 16:03

Einarr no trochę nerwowa jestem
Ojoj Chyba zachorowałam na "Ja chcę News'y"
Nie nie wytrzymam chcę newsy

Saphira 31.08.2011 16:11

No to do roboty ! :D Szukajmy w necie.

nmin 31.08.2011 16:22

Cytat:

Napisał Jessica (Post 1441954)
Ciekawe czy jednorożec będzie umierał? :D

Będzie. Gdzieś kiedyś był screen z nagrobkami zwierząt, na dwóch największych były na jednym podkowa, a na drugim róg jednorożca.

Ejak 31.08.2011 16:32

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1442126)
Chodziło mi oto, że EA sądzi, że kolorowe zwierzaki rajcują wiele osób, a tak nie jest, raczej.

Raczej chodziło o to, że pokazują "nieograniczone możliwości" tak jak to było z The Sims 3.

Spectrum 31.08.2011 16:36

TE możliwości są tak 'nieograniczone' i nie będzie można pewnie ustawić długości siersci suwakiem u psa i kota, a na to najbardziej czekałem w trzeciej generacji zwierzaków :(

anie_1981 31.08.2011 16:43

Mnie normalnie załamał krótkowłosy collie... Ale za to będą różne długości grzywy dla koni... To fajnie. Lubię długo-grzywiaste koniki :P

Levkoni 31.08.2011 16:48

Ja myślę, że nie grozi w grze rozpanoszenie się jednorożców, z tego względu, że one nie zamieniają innych koni w jednorożca, tylko się rodzą, więc nie będzie takiej sytuacji jak z wampirami, może nawet jak się nie rozmnożą to zniknął w ogóle :D Chociaż wtedy pewnie gra wygenerowałaby nowe ;) Nie to co z simowymi rodzinami, że u mnie całe rody wymierają bo się tak słabo rozmnażają, co jakiś czas pojawiają się nowe rodziny oczywiście, które się wprowadzają do domów, ale ze wszystkich rodzin SV chyba tylko Ćwirowie u mnie przetrwali pogrom jaki im funduje gra :D

Simkami 31.08.2011 16:52

Ja uważam że kolorowe (różowe , zielone , niebieskie itp.) to idiotyzm (nie obrażając nikogo , rozumiem , że komuś to się podoba... :rolleyes: ). A jednorożce...proszę Cię :O ! No da się wytrzymać , ale jak prawie wszyscy wyżej pisali nie chcę , żeby było ich tam 10 i on ma być rzadkością B) !

TheSimka3 31.08.2011 17:19

Ja nie lubię kolorowych zwierząt, są takie nie realistyczne :P.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:18.