![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja też chce news'y ale o byle czym :D
|
Einarr no trochę nerwowa jestem
Ojoj Chyba zachorowałam na "Ja chcę News'y" Nie nie wytrzymam chcę newsy |
No to do roboty ! :D Szukajmy w necie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
TE możliwości są tak 'nieograniczone' i nie będzie można pewnie ustawić długości siersci suwakiem u psa i kota, a na to najbardziej czekałem w trzeciej generacji zwierzaków :(
|
Mnie normalnie załamał krótkowłosy collie... Ale za to będą różne długości grzywy dla koni... To fajnie. Lubię długo-grzywiaste koniki :P
|
Ja myślę, że nie grozi w grze rozpanoszenie się jednorożców, z tego względu, że one nie zamieniają innych koni w jednorożca, tylko się rodzą, więc nie będzie takiej sytuacji jak z wampirami, może nawet jak się nie rozmnożą to zniknął w ogóle :D Chociaż wtedy pewnie gra wygenerowałaby nowe ;) Nie to co z simowymi rodzinami, że u mnie całe rody wymierają bo się tak słabo rozmnażają, co jakiś czas pojawiają się nowe rodziny oczywiście, które się wprowadzają do domów, ale ze wszystkich rodzin SV chyba tylko Ćwirowie u mnie przetrwali pogrom jaki im funduje gra :D
|
Ja uważam że kolorowe (różowe , zielone , niebieskie itp.) to idiotyzm (nie obrażając nikogo , rozumiem , że komuś to się podoba... :rolleyes: ). A jednorożce...proszę Cię :O ! No da się wytrzymać , ale jak prawie wszyscy wyżej pisali nie chcę , żeby było ich tam 10 i on ma być rzadkością B) !
|
Ja nie lubię kolorowych zwierząt, są takie nie realistyczne :P.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:18. |