TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Maszka 31.08.2011 17:29

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja i tak zostanę przy sfinksie, koniku, jamniku i rudym, niebieskookim kotkiem :D Najpierw jendak zrobie inne rasy. A! I zapomniałam dodać Owczarka Niemieskiego i dobermana. Moooże sie skusze chihuahua <3

anie_1981 31.08.2011 17:49

O ile będzie chihuahua, to ja też reflektuję... :P Ale mi się podoba bardziej krótkowłosa odmiana tej rasy.

Karel13 31.08.2011 18:00

Ja też wolę krótkowłose. Długowłose są ohydne...
Mam nadzieję, że nie będę musiał ich tworzyć sam.

anjanka 31.08.2011 18:01

im bardziej wchodze na forum i dowiaduje się o zwierzakach tym gorzej

powiem to raz jeszcze : ja chaciu simsy zwierzaki :D

dopiero wrzesień jeszcze tyle czasu...

KD~ 31.08.2011 18:10

Nie ma co narzekać, bo do października to szybko zleci... A tak w ogóle, to jaka jest dokładna data premiery? Bo wiem, że jakoś kilka dni po moich urodzinach, także od razu zażyczę sobie Zwierzaki na swoje święto. :3 A jak je już dostanę w swoje łapska, to stworzę sobie wieeelką kociarnię (+ jednego psa i konia na próbę) i, oczywiście, pełno tych malutkich stworzonek, typu rybki, żółwie etc.

Spectrum 31.08.2011 18:18

No to może ja powiem co stworze (tzn rasy)
Z koni stworzę 2 araby. Klacz i ogiera:) Bardzo lubię tą rasę i nawet jak ich nie będzie, to go zrobię, bo na jednym ze screenów widziałem
konia ze specyficznym krótkim pyskiem i długą szyją :)
Z piesków to stworzę chyba Goldena Retrievera lub Labradora :) i mopsa, lub jednego z tych małych czarnych piesków co były na screenach :)
Kota, może Syberyjskiego, lub Norweskiego Leśnego, w każdym razie na pewno jekiegoś dużego i z długą szatą :)
Już nie mogę się doczekać nawet zaprojektowałem ranczo w którym będą później mieszkać moi simowie wraz ze zwierzakami, jest na nim duży wybieg dla koni, a za domem miejsce zabaw dla piesków

hare_krishna 31.08.2011 18:25

Nie napalam sie na ten dodatek, bede mial kazdy-wie-skad, jak mi sie spodoba to moze kupie, ale watpie zeby bylo to cos na miare kariery czy pokolen...

KD~ 31.08.2011 18:28

Huha, Ty to masz dopiero plany. XDD Ja to tak sobie zaplanowałem pekińczyka, jeśli chodzi o psa. Z kotów, to na pewno perski, syjamski i, podobnie jak u Ciebie, syberyjski. Natomiast w kwestii konia się nie wypowiadam, bo się nie znam i zapewne wybiorę takiego, który najbardziej rzuci mi się w oczy.

Searle 31.08.2011 18:47

Cytat:

Napisał KD~ (Post 1442238)
A tak w ogóle, to jaka jest dokładna data premiery?

Powinny pojawić się w polskich sklepach 21 października, ale mam cichą nadzieję, że jednak ukażą się szybciej :)

Spectrum 31.08.2011 18:50

Tak jak w przypadku Pokoleń i dodatku do Średniowiecza. Ciekawe czy takie ukazywanie się gry na półkach przed premierą ma miejsce w innych krajach..?
Kurczę to tak nie długo, czas do premiery zleci migiem, jak komuś zaczynają sie obowiązki szkolne :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:14.