TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Ejak 31.08.2011 19:02

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1442278)
Tak jak w przypadku Pokoleń i dodatku do Średniowiecza. Ciekawe czy takie ukazywanie się gry na półkach przed premierą ma miejsce w innych krajach..?
Kurczę to tak nie długo, czas do premiery zleci migiem, jak komuś zaczynają sie obowiązki szkolne :)

Całkowita prawda.

manika360 31.08.2011 19:23

Szkoła nieeee!!:O
Ech zleci to tak szybko kiedy zacznie się szkoła że ja nie narzekam na daty premiery zwierzaków
Ja zaplanowałam dumnego,leniwego oraz delikatnego Rudego Maine Coon'a
Który Będzie podrywał wszystkie kotki w okolicy :D

anie_1981 31.08.2011 19:59

Ja już po szkole, więc mi tak czas nie zleci... :P Ale co mi tam, wolałabym, żeby gra wyszła jak najbardziej dopracowana, więc owszem, nie mogę się doczekać, ale lepiej, że mają jeszcze czas na poprawki.

Spectrum 31.08.2011 20:22

Gra na 99% jest już zapakowana w pudełka ;) Teraz jest czas na promocje, tak jest z filmami, grami, krązkami itp.
Bo reklama musi być! :) I chodzi także o to aby wydać w pobliżu świąt Bożego Narodzenia, bo wtedy dzieci dostają prezenty :)
I po dłuższym czekaniu wzmaga się apetyt ;)

anie_1981 31.08.2011 21:21

No nie wiem. Ta cała promocja dodatku i pakowanie krążków nie powinno trwać dłużej niż miesiąc.

nmin 31.08.2011 21:25

Mnie od jutra zaczynają się obowiązki... przedszkolne, buahahaha, z 25-cioma czterolatkami dwa miesiące zlecą mi błyskawicznie :D W dodatku wybieram się na kurs językowy. Zresztą, i bez tego miałabym ciekawsze rzeczy do roboty, niż odliczanie dni do premiery dodatku - ale owszem, przyznaję, że żadnego dodatku do TS3 nie oczekiwałam tak niecierpliwie :)

anjanka 01.09.2011 04:35

ja też juz po szkole ,w pracy szybko czas mi leci :) wakacje masakra zleciały więc do zwierzaków dotrwam jakoś:) i na pewno wcześniej będą ja Pokolenia w MM kupiłam 5 dni przed premierą

anie_1981 01.09.2011 07:04

Lato było w tym roku naprawdę okropne... Oby następne było lepsze. Ale odbiegam od tematu. Ja bym chciała pełną listę drobnych zwierząt...

Karel13 01.09.2011 08:06

Ja też na nią czekam. Chciałbym, żeby były fretki, chociaż wiem, że ich nie będzie :P.
Nie mogę się doczekać!

TheSimka3 01.09.2011 08:33

A ja kocham długowłose chihuahua, są śliczne :3
Czas szybko zleci, pewnego dnia się budzę a the sims 3 zwierzaki leżą na mojej półce...
Ja mam tyle pomysłów na zwierzaki że nie wybiorę konkretnego, na razie :D.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:46.