![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
Szkoła nieeee!!:O
Ech zleci to tak szybko kiedy zacznie się szkoła że ja nie narzekam na daty premiery zwierzaków Ja zaplanowałam dumnego,leniwego oraz delikatnego Rudego Maine Coon'a Który Będzie podrywał wszystkie kotki w okolicy :D |
Ja już po szkole, więc mi tak czas nie zleci... :P Ale co mi tam, wolałabym, żeby gra wyszła jak najbardziej dopracowana, więc owszem, nie mogę się doczekać, ale lepiej, że mają jeszcze czas na poprawki.
|
Gra na 99% jest już zapakowana w pudełka ;) Teraz jest czas na promocje, tak jest z filmami, grami, krązkami itp.
Bo reklama musi być! :) I chodzi także o to aby wydać w pobliżu świąt Bożego Narodzenia, bo wtedy dzieci dostają prezenty :) I po dłuższym czekaniu wzmaga się apetyt ;) |
No nie wiem. Ta cała promocja dodatku i pakowanie krążków nie powinno trwać dłużej niż miesiąc.
|
Mnie od jutra zaczynają się obowiązki... przedszkolne, buahahaha, z 25-cioma czterolatkami dwa miesiące zlecą mi błyskawicznie :D W dodatku wybieram się na kurs językowy. Zresztą, i bez tego miałabym ciekawsze rzeczy do roboty, niż odliczanie dni do premiery dodatku - ale owszem, przyznaję, że żadnego dodatku do TS3 nie oczekiwałam tak niecierpliwie :)
|
ja też juz po szkole ,w pracy szybko czas mi leci :) wakacje masakra zleciały więc do zwierzaków dotrwam jakoś:) i na pewno wcześniej będą ja Pokolenia w MM kupiłam 5 dni przed premierą
|
Lato było w tym roku naprawdę okropne... Oby następne było lepsze. Ale odbiegam od tematu. Ja bym chciała pełną listę drobnych zwierząt...
|
Ja też na nią czekam. Chciałbym, żeby były fretki, chociaż wiem, że ich nie będzie :P.
Nie mogę się doczekać! |
A ja kocham długowłose chihuahua, są śliczne :3
Czas szybko zleci, pewnego dnia się budzę a the sims 3 zwierzaki leżą na mojej półce... Ja mam tyle pomysłów na zwierzaki że nie wybiorę konkretnego, na razie :D. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:46. |