![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
Kiedy wpiszemy ten kod bez wciskania shifta przesuwamy paski potrzeb i znajomości. :) ;) Nie testowałam go jeszcze, więc nie wiem czy działa. |
No właśnie ja testowałam i nie działa ;(
|
Więc tak. Mam problem. Pokazuje mi się taki komunikat:
http://img52.imageshack.us/img52/3769/ekhemb.jpg Gdy kliknę na szpital, jest tylko 'Pracuj' [jest na szaro pisze, że to nie są moje godziny pracy]. Co robić? :( |
Może spróbuj w zakładce "Praca" kliknąć przycisk "Pracuj"? Albo zignoruj, najwyżej Ci pojedzie po awansie
|
Próbowałam, pisze że to nie są moje godziny pracy. Już kiedyś miałam taki problem, co noc ten komunikat, aż w końcu mnie wywalili... I przestałam być doktorem... Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
|
Cytat:
Cytat:
|
A czy ona przypadkiem nie spała? Jeśli tak to nie chciała jechać. A i czy w kolejce czynności ten dyżur tak jak normalnie idzie do pracy? Jeśli nic z tych rzeczy to być może jakiś błąd gry.
|
Cytat:
|
Mój sim był lekarzem i ten komunikat też się pojawiał czasami, ale on czasem szedł do szpitala a czasem nie, i jak nie poszedł to nic złego się nie działo.
|
to oznacza tylko, ze ma dyzur i jak bedzie sytuacja kryzysowa to ma sie zjawic. dopiero jak wyskoczy komunikat, ze w szpitalu nastapila sytuacja kryzysowa i musi pomoc, to wtedy idzie do szpitala.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:22. |