![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
ja tam mam swoje sposoby... :D ale nie o tym temat. okolica ze zwierzaków strasznie mi się spodobała :)
|
Mi się to miasto ze Store nie podoba mi się (To moje zdanie)
A z dodatku Miasto jest śliczne podobają mi się barwy typowo jesienne |
Mi z miasta z dodatku nie podoba się tylko nazwa... Niby to nazwa rasy koni, ale i tak śmieszna jest.
|
Ekran ładowania będzie zielony. Bo to kolor natury i kojarzy się ze zwierzętami. Ewentualnie czerwony, który kojarzy się z kanoniczną obrożą (chyba najpopularniejszy kolor w filmach, kreskówkach itp, nawet w TS2 w logo była czerwona obróżka ;) ) Ale raczej obstawiam zielony. Widać ewidentne znudzenie graczy czekaniem, skoro już bawimy się w zgadywanie jaki kolor będzie miało tło ładowania :P Istny cyrk :D
|
No bo to bez sensu zgadywać. Po pierwsze i tak nie wiadomo jaki będzie ten ekran ładowania, a po drugie... to wszystko jedno.
|
Ja jestem już tym znudzona. Tak, chcę dodatek, ale już bez takiego entuzjazmu. Kilka dni, tygodni temu pragnęłam go jak nie wiem! Teraz też go chcę, ale stał mi się nieco obojętny... Co mi tam. I tak go kupię :P
|
ja już umieram normalnie. jeszcze tyle czasu czekać. a kolory mam gdzieś, napewno będzie ładnie :)
|
Jak już pisałam jako kolor ekranu stawiam na zieleń
miasto ze store jest nie najlepsze z powodu sporej sumy żeby je kupić Moim zdaniem za dużo wyjawili i teraz Entuzjazm spadł |
manika - zgadzam się.
lepiej żeby to była taka mega niespodziewajka XD. a co do koloru, to myślę że inny, bo zielony chyba w pokoleniach jest... CHYBA |
Przecież kolory mogą się spokojnie powtarzać! W pokoleniach jest żółty.
W podstawowej wersji było niebiesko i w karierze też... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:38. |