![]() |
Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????
Ja nienawidzę zdobywać przyjaciół do pracy i zajmować się ogrodem (strata czasu)
|
Nie lubię meblować domu i zaspokajać potrzeb Sima.Ale na potrzeby mam sprawdzony sposób:kod MaxMotives ;-) Bez niego Simy muszą ciągle uzupełniać te potrzeby i nawet nie mają już czasu na rozrywkę czy zawieranie znajomości (gdy wracają z pracy).Kto się zgadza?
|
cóż ja tam najbardziej nie lubiłam sprzątać domu więc, jak tylko moje simy miały wystarczająco dużo kasy to zamawiałam pokojówkę .
|
Ja nie lubię
Włączać gry i czekac aż sie zaladuje Wynosić smieci Zdobywać przyjaciół potrzebnych do pracy (wg mnie to bez sensu :\ ) Gdy jest mało miejsca w domu I Uczyć małych dzieci i niemowląt A i Vavill Jeśli chodzi o romantyków ja raz miałam 17 kochanków :D |
Nie Cierpię po ponownym zainstalowaniu dodawania tych wszystkich otoczeń... Czyli Przedmieścia, Uniwersytetów itp. Stasznie czasożerne.
A z życia sima: Odrabiania lekcji, rozwijania umiejętności zwierząt. |
Cytat:
Nie lubię nocy - większe prawdopodobieństwo na złodzieja. Nie lubię czekać, aż simowie zmenią grupę wiekową. Nie lubię komorników - są jak złodzieje. Nie lubię tego, że nie ma żadnych innych ubranek niż pieluszka dla niemowlaków. NIE LUBIĘ I NIE UMIEM GRAĆ BEZ KODÓW!!! Nie lubię czekać, aż sim skończy rok studiów. Nie lubię żenićś się bez cheatów, bo - Simowie zaprzyjaźnili się, jest ok. Zauroczyli się, mieli miłość. Próba zaręczyn. Odmówiona. Próba zaręczyn. Odmówiona. Zaręczyny - przyjęte. PRJSóśba małżeństwa - odrzucona. KONIEC PRZYJAŹNI! KONIEC ZAUROCZENIA! KONIEC MIŁŚOŚCI! ZERWANIE ZARĘCZYN! RELACJE NA MINUSIE! Które ciężko odbudować. |
Nie lubię:
Kodów, bo psuje całą zabawę, którą daję ta gra. Instalować simsów. Czekać aż wczytuje otoczenie lub rodzinę. Tworzyć idealnych simów. (nie ma idealnych ludzi) Gdy, muszę dzwonić po opiekunkę. Dzwonić po ogrodnika i sprzątaczkę. (simowie mają ręcę i nogi, prawda?) Cały czas zmieniać rodziny, to przesada, żeby co pół godziny ją zmieniać. |
Ja tak jak wszyscy nie znoszę wstawiać mebli do mieszkania(domu).
|
ja jeszcze nie lubię używać kodów i nie lubię zmieniać co chwila rodziny.
|
Heh. Nie znoszę umeblowywać domów, wychodzić gdzieś (bo zawsze się ładuje, i jak się wraca też się ładuje),
płacić rachunków, grać w nocy (bo nie jest fajnie :>) i uczyć małych dzieci chodzić itp. Tym bardziej, kiedy jest ich np. 3. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:04. |