![]() |
Mam pytanko: jak zorbić, żeby w domu było więcej niż 8 osób? Słyszałam, że trzeba skorzystać z SimPe, ale ja jestem w tym "z leksha" zielona... Pomóżcie ;) !!
P.S. Ile może być wtedy max. osób w rodzinie, korzystając z SImPe lub z czegoś innego? :P |
Samochody
Czy w simsach wlasny biznes sa samochody? Nie mam jeszcze tej gry a wiec sie pytam :con:
|
Bardzo chciałabym mieć dodatek do gry Własny Biznes, ale najpierw muszę się dowiedzieś ile on kosztuje. z góry dziękuję :)
|
Kosztuje on około 70 zł i są tam samochody ;) Poprawcie mnie, jeśli się myle :D:D:D i bardzo przypominam o moim pytanku :( to dla mnie bardzo ważne!! Pozdrawiam :*
|
Cytat:
Pozdrówka ;) |
Wielkie dzięki berata :*
|
Poprawiłem ;)
[FONT=Verdana]
Cytat:
|
Cytat:
No tak :P Dzięki za poprawkę ;) berata, ten hack na więcej osób w rodzinie mi nie działa ;( Wypakowałam go normalnie do Download i jak mi się gra włacza, to w tym oknie z dodatkami on jest, ale jak np. tworzę rodzinę, to nie mogę stworzyć więcej osób niż 8 :( Pomożecie .... ?? |
*ania500*, na mts2 jest ostrzeżenie, że hack niekoniecznie będzie działał u każdego, tutaj to trochę opisałam:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31420 |
Co jest nowego w własnym biznesie. Oczywiście prócz twożenia wb. Ale czy są jakieś mebelki, fryzurki czy może ubrania?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |