![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
i to mi się zdarzyło pierwszy raz wcześniej miałam wszytkie obiekty w grze
plis doradźcie coś albo napiszcie jak w wgrywacie je do gry :) |
DiamondSasha - może przy uruchomieniu gry nie zaznaczyłaś w okienku, ze spisem dodatków z internetu, opcji 'włączone'?
|
zaznaczyłam ale tych obiektów tam nie ma
a tu gdzie pisze dodatki zmodyfikowane jak już jestem w np. miłowie to ta taka gwiazdka jest wyłaczona |
Musisz zaznaczyć, żeby była włączona. Następnie wyłącz grę normalnie i ponownie ją uruchom.
|
ta zrobiłam i nic http://i31.************/2s60j75.jpg
zobzczcie link tak zaznaczyłam a tam jakieś wykrzykniki ! a tu po ponownym włączeniu gry http://i29.************/30wmqkg.jpg i ta gwiazdka nie jest włączona |
Spróbuj wywalić cep, u kilku osób ta najnowsza wersja z dodatkami (ja je wywaliłam ręcznie i pozostawiłam sam program) powodowała różne nieciekawe błędy.
|
Jak robi sié simorosl boolPropem? :)
Znaczy... wiem, ale co trzeba kliknác? Wszystko jest po Angielsku! P.S. Byc moze to off-top, ale czy istnieje jakis sposób na zmienienie jézyka w bool-propie z Angielskiego na Polski? |
Chyba nie da rady. Ale ma pytanko: (nie wiem czy powinno być tutaj czy w WB )
Czy złowione ryby można sprzedawać w przedsiębiorstwie? |
chyba tak bo widziałam raz zdięcia i opis jak simka złowiła dużo ryb i je sprzedawała
|
hej:) to moje pierwsze pytanie na tym forum:)
mam 3 dodatki do The Sims 2 (Na Studiach, Zwierzaki, Cztery Pory Roku) jeśli kupię akcesoria IKEA urządza dom, to którą płytą będę uruchamiała grę: CPR czy IKEA? to dla mnie istotna sprawa. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:38. |