![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Czy można brac na wakacje małe dziecko?
|
Nie. Dziecko zostaje z opiekunką.
Dziecko może wyjechać dopiero w wieku szkolnym. |
Aha. dzięki
|
Koniecznie trzeba wynajmować opiekunkę do dziecka dla zwierzaka, gdy wyjeżdża się na wakacje?
|
Tak zelkam.Inaczej wyświetli się komunikat ,że nie mogę zostawić zwierzaka w domu bez opieki.Musisz wezwać opiekunkę do dziecka.
|
z góry przepraszam jak było już takie pytanie.
mam w domu 3 dorosłych simów i jedno dziecko w wieku przedszkolnym. jest u nich upalne lato. wszyscy 3 dorośli dostali udaru! ja nie wiem co robić! cały czas są czerwoni, mdleją a ocucić ich nie ma kto. myślałam, że jak położą się spać to temperatura im spadnie ale nie. kupiłam nawet wiatrak i też nic! czy jest jakiś sposób na ochłodzenie? można umrzeć od udaru? proszę o szybką odpowiedź! |
Można - jak spadnie im większość potrzeb.
Jak najszybciej idź do kranu i "Napij się". Powtórzysz opcję kilka razy i się ochłodzą :) |
uff. udało się ;] dzięki Björk
|
jeśli takie pytanie już było to sorka. Czy można urodzić dziecko na wakacjach ??
|
Chciałam żeby podczas ślubu było biało więc maszyna z aspiracji włączyłam śnieg (bo akurat zima była tylko bez śniegu). Kiedy pojechali w podróż poślubną na Wyspę Twikki było tam biało pomimo lata. Więc wróciłam, wyłączyłam maszynę i pojechałam drugi raz. I co? Nadal śnieg! Czy jest sposób, aby go usunąć? Bo moje Simy na plaży chodzą w ubraniach wierzchnich...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:14. |