TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

blakistoni 22.08.2008 07:54

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Dziś 22 i niewiadomo kiedy premiera....
Dłużej nas w niepewności nie wypada trzymać...26 jest już przecierz za 4 dni,28 za 6,
a 29 za tydzień..a może oni powiedzą kiedy premiera w dniu premiery? xD

EDIT: Jak dobrze wiedzieć..:D

stotka 22.08.2008 07:57

kotka22, na stronie ea jest napisane, ze 29. mozliwe, ze rzuca wczesniej na polki (empik ma taki zwyczaj), ale wydaje mi sie, ze to jest oficjalna data...

Lattine 22.08.2008 10:37

stotko a nie wiesz ile dni wcześniej mogą "rzucić" te simsy? bo do 29 to ja chyba nie wytrzymam.

Mamełe 22.08.2008 10:40

Cytat:

Napisał DiamentOowa (Post 849835)
stotko a nie wiesz ile dni wcześniej mogą "rzucić" te simsy? bo do 29 to ja chyba nie wytrzymam.

W Media Markt w moim miescie zwykle rzucają tydzien wcześniej. Najlepiej zadzwonić, bo jak jest miły pan sprzedawca, to przy dobrej gadce przyniesie z magazynu ;)

Szczur 22.08.2008 10:41

Cytat:

Napisał radzionek (Post 849549)
PS : Dla użytkowników , którzy niewiedzą jak superowy jest ten dodatek niech sobie przeczytają o nim w internecie.

Z tego co można wyczytać w internecie wszyscy raczej wszystko wiedzą. Ale się tak nie napalaj. Wiesz jaki jest POMYSŁ, znasz ten dodatek z tego co ci dał producent, a on na pewno nie pokaże ci słabych stron gry. Nawet najlepszy pomysł można sknocić. Zwierzaki też miały potencjał, ale wyszło jak wyszło. Spokojnie, jak zagramy to zobaczymy czy takie to dobre. Nie ma co wariować i się napalać. Nie chwal dnia, przed wschodem słońca. :P

stotka 22.08.2008 11:12

Cytat:

Napisał DiamentOowa (Post 849835)

tak jak ktos wyzej pisal (bodazje Mamełe) - mozesz chodzic i sie orientowac np. od dzisiaj/jutra albo dzwonic i pytac czy juz są lub spytac, kiedy będzie je mozna dostac - oszczedzisz sobie tym czasu :)

Szczur 22.08.2008 11:16

Ja sobie zamówiłem pocztą, to może przyjść parę dni wcześniej, ale kurczę pewnie i tak odbiorę później, bo mam remont i jak przyjdzie listonosz w domu będzie tylko ekipa. :(

stotka 22.08.2008 11:18

Szczur, mysle, ze "poczta" wysla w dniu premiery, zazwyczaj tak robią. ale wiadomo - oni moga miec ustawiona date premiery np. 26. i wtedy wysla ;)

ultraviolence 22.08.2008 11:39

Przestańcie się tak zachwycać, jeszcze się doczekacie :) W końcu to tylko kilka marnych dni... Nie musicie mieć chyba gry w dzień premiery? To raczej nie jest kwestia życia lub śmierci :P Ja osobiście czekam z cierpliwością. Co prawda już dawno zamówiłam je w necie, ale mi się nie spieszy - przyjdą to będą i już. Nigdy nie lubię zachwycać się dodatkiem przed włączeniem go na komputerze. Wolę nie zapeszać.

Gacia90 22.08.2008 11:43

A ja sobie tam spokojnie kupie ten dodatek za jakiś miesiąc bo narazie mam za duzo innych wydatków :P

Aha, a jakby się komuś przydała ta informacja to w Saturnie zawsze kupowałam dodatki 3 dni przed premierą

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:04.