TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Które Akcesoria są najlepsze? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47744)

D_K 22.07.2011 15:46

Odp: Które Akcesoria są najlepsze?

Według mnie najlepsze akcesoria to ''Impreza'' (w końcu można urządzić piękne wesele!) i ''Rozrywka rodzinna'' (śliczne komplety mebli i tapet). Mam do nich największy sentyment. ''Ikea'' oraz ''Szyk i elegancja'' są u mnie na drugim miejscu, podobnie jak ''Kuchnia i łazienka''. Ubrania z ''H&M'' też się przydają, tak jak niektóre meble z ''Młodzieżowego stylu''. ''Zestaw świąteczny'' ma klimat, ale mnie przydaje się niezwykle rzadko... Za najgorsze akcesoria uważam ''Rezydencje i ogrody''.

carineesz 25.07.2011 21:00

Ja wolę wydanie świąteczne :D Hah. Bez reszty akcesoriów bym przeżyła. ;)

Fisia 01.08.2011 18:38

Ja mam Rezydencje i Ogrody, dostałam na urodziny, ale nie chce mi się ich instalować bo tylko niepotrzebnie zaśmiecają mój biedny laptop, który i tak jest bardzo biedny, bo musi znosić wszystkie dodatki do Sims2 i Sims3 oraz ogromną sumę obiektów jakie pobieram. I tak chyba potrzebuje więcej RAMu...

magdalenn12 09.08.2011 15:32

Hej, jestem Magda. Odkad zostala wydana plyta The Sims 3 kompletnie sie w niej zakochalam i od teraz tylko z niej korzystam. Mam zatem do sprzedania 5 dodatkow The Sims 2, ktore byly uzywane tylko przy instalacji.
1. The sims 2 - Zestaw świąteczny – akcesoria 10zl
2. The sims 2 - Młodzieżowy styl – akcesoria 10zl
3. The sims 2 - Kuchnia i łazienka. Wystrój Wnętrz – akcesoria 10zl
4. The sims 2 - IKEA urządza dom – akcesoria 10 zl
5. The sims 2 - Na Studiach 20 zl
Mysle, ze ceny sa naprawde przystepne, a w razie zakupu wszystkich 5 dodatkow cena bedzie wynosila tylko 50 zl.
Jesli jestes zainteresowany napisz do mnie tutaj, lub na email: [email protected]

Kite 17.08.2011 08:01

Na Święta, Szyk i Elegancja, Moda z H&M i Ikea Urządza Dom są moim zdaniem najlepsze, ale gdybym miała wybrać tylko jedno to prawdopodobnie Na Święta,

kalafjor 14.10.2011 09:20

Zagłosowałem na Moda z H&M, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom i Rezydencje i Ogrody.:)

Rosemarie 30.10.2011 13:15

Zestaw Świąteczny ;) Bez pozostałych można się obyć :P

Filleable 03.11.2011 13:00

Zestaw Świąteczny, bo wnoszą coś zupełnie nowego (jak Mikołaj po daniu prezentu idzie na kibel - bezcenne), a nie jak inne, same obiekty.
Chociaż trochę bez sensu, jeśli ktoś nie ma CPR, tak jak ja, ale przyzwyczaiłam się.

Psychosis 13.07.2012 09:32

Akcesoria bez których nie mogę się obyć - oczywiście Moda H&M.
Na 2 miejscu są rozrywka rodzinna. Lubię również Młodzieżowy Styl i Ikea urądza dom.

alpherainn 18.07.2012 08:24

IKEA urządza dom Akcesoria są fajne bo wprowadzają fajne elementy do gry. Fajne meble, a te świeczki to cud :D
Zestaw świąteczny też nawet, jednak nie zaznaczam.
Szyk i elegancja też fajne,
Rezydencje i Ogrody wprowadzają ciekawe elementy wystroju ogrodu.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41.