TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

karasss 13.12.2009 18:30

Odp: Pytania i Odpowiedzi

W lokacji wakacyjnej nie można zamieszkać na STAŁE.

first 13.12.2009 20:27

W lokacji wakacyjnej można zamieszkać na STAŁE :D
Należy miec tylko 3 poziom wizy.A wszystkie przygody sa takie same :D

Levkoni 13.12.2009 22:32

Może sprawdźcie bo jedni mówią, że można na stałe inni że nie można :D A jeśli można na stałe to niby gdzie simowie wtedy pracują?

Mamełe 14.12.2009 09:10

Cytat:

Napisał theground (Post 1168176)
Może sprawdźcie bo jedni mówią, że można na stałe inni że nie można :D A jeśli można na stałe to niby gdzie simowie wtedy pracują?

Ja mam 3 poziom wizy, mam dom wakacyjny i wykupiona karte przyjazni z krajem a wyjechac moge na 18 dni, potem musze wrocic.

Kyerme 14.12.2009 09:59

Dokładnie! Można wyjechać na bardzo długo, ale trzeba zawsze na te kilka dni wrócić do zwykłego otoczenia. Nie można za granicą pracować. A sprawdzał ktoś, czy można dzieci rodzić, czy też trzeba wrócić? :P

karasss 14.12.2009 13:55

Mamełe - o to mi chodziło.
Po prostu jest się NA WAKACJACH dłużej

[napis magia świąt ma inną czcionkę?]

Ilona 14.12.2009 13:59

Cytat:

Napisał Kyerme (Post 1168198)
Dokładnie! Można wyjechać na bardzo długo, ale trzeba zawsze na te kilka dni wrócić do zwykłego otoczenia. :P

wpisz kod testingcheatsenabled true przytrzymaj ctrl i lewym myszy kliknij na nastrojnik,żeby zniknął....i możesz znowu wyjechać

Chloé 14.12.2009 15:00

Cytat:

Napisał Kyerme (Post 1168198)
Dokładnie! Można wyjechać na bardzo długo, ale trzeba zawsze na te kilka dni wrócić do zwykłego otoczenia. Nie można za granicą pracować. A sprawdzał ktoś, czy można dzieci rodzić, czy też trzeba wrócić? :P

Nic nie można, bo licznik czasu się zatrzymuje i sim się nie starzeje, w ciaży nie ma postępów. Jak sim wyjedzie na bardzo długo dzień przed urodzinami to będzie mógł je odprawić dopiero po powrocie do macierzystego otoczenia.

HNL 16.12.2009 08:07

W jaki sposób (oprócz oficjalnego zadania) mogę zdobyć topór Pangu?
Wypełniłam już konkretną misję, ale po pewnym czasie topór wyparował z mojego wyposażenia.

I jeszcze pytanie dotyczące owadów. Otóż w rejonach wakacyjnych nie pojawiają mi się owady przypisane do danych miejsc. Na przykład zamiast skarabeusza pojawia mi się toniak, zamiast pluskwiaka - również toniak. Próbowałam nawet "rozsiewać" je przy pomocy kodu 'buydebug', ale i tak zamiast nowych owadów pojawiały mi się te już dobrze znane z Sunset Valley.

Searle 16.12.2009 08:58

Cytat:

Napisał HNL (Post 1169330)
W jaki sposób (oprócz oficjalnego zadania) mogę zdobyć topór Pangu?
Wypełniłam już konkretną misję, ale po pewnym czasie topór wyparował z mojego wyposażenia.

Za pomocą kodu buydebug.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28.