![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
Mi po zainstalowaniu dodatku Rajska Wyspa gra się wyłączała i wyświetlał się komunikat że sterownik ekranu przestał działać, a dokładnie w otoczeniu island paradise,gdy pograłam chwilę. Dzwoniłam do obsługi ale nie pomogli mi. Nie wiem jaka jest przyczyna, nie mam modów, a komputer jest z 2010 roku i spełnia wymagania. Odinstalowałam Simsy i zainstalowałam do dodatku Studenckie Życie. Teraz boję się instalować Rajską wyspę. ;/
|
A może... zaktualizować sterowniki?
|
mam sterowniki z 2010 roku. To nie mój laptop,a siostry. W sprawach sterowników jestem zielona, na moim starym PC wgrywałam stery i popsułam grafikę. ;/
|
Co nie zmienia faktu, że aktualizacja sterowników może pomóc ;)
|
Dobra, bo już nie wiem co robić. Najmocniej przepraszam jeżeli takie pytanie już było [pewnie było :P] ale nie mogę znaleźć odpowiedzi.
Otóż, posiadam Windowsa 7, po odpaleniu Simsów wszystko pięknie śmiga do czasu... Nagle jest wielka zwiecha, nic nie mogę zrobić. Wciskam ctrl+alt+delete, menadżer zadań i... "Program The Sims 3 przestał działać. Zakończ." Po czym wywala do pulpitu :( Reinstalowałam kilka razy Simsy, na Viście działały normalnie. Dodam, że uruchamiałam już w trybie zgodności, jako administrator... Nic nie pomaga :\ |
Najnowsze stery do karty graficznej posiadasz ?
|
Dobra, wyczyściłam rejestr, zaktualizowałam sterowniki do karty graficznej i wybrałam zgodność z systemem Windows XP - póki co nie wywala (:
|
Gra mi się wyłącza :(( Różnie to bywa, raz po 15 minutach, raz po godzinie. Mam podstawkę i wszystkie dodatki oprócz NZTŚ. Nic nie ściągam, mam kilka ściągniętych dupereli, ale ich nie używam ostatnio. Pytałam się kuzyna, który się na tym zna i mówił mi, że powinnam reinstalować całą grę, tyle, że jest jeden problem = mam dwie wersje limitowane, w tym w jednej kod seryjny się wyczerpał :(( Czy zmiana daty w kompie pomoże czy mam to zrobić jakoś inaczej?
|
Wyłącza się, ale z jakim komunikatem?
|
"wystąpił problem z aplikacją... i zostanie ona zamknięta" :((
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:03. |