TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

Vanitas 31.05.2010 21:13

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Cytat:

Napisał Miyoki (Post 1253060)
O, dość dużo obiektów :3
Że też chciało się takiej robić tyle screenów :o

Wiecie coś może o tym czy będzie można zmieniać kolor motocyklu?
(a kolor roweru dało się zmieniać?)

Powinno się dać, tak samo jak z samochodami.

Searle 31.05.2010 21:17

Fajne łóżka. Nawet sporo tych obiektów.
Mam nadzieję, że szybko ukaże się w większości sklepów :)

Łezka 31.05.2010 21:17

WoW! Jako same meble itd. to uważam za 100 % lepsze od WP, na prawdę bardzo interesujące nowe wyposażenie... postarali się Ci twórcy... :P Już powoli nie mogę się
doczekać.

Ilona 31.05.2010 21:29

na WP nie zarobili tyle co się spodziewali,wiec teraz się przyłożyli

anie_1981 31.05.2010 22:24

No ciekawe kiedy się pojawią jakieś solidne recenzje. Na Allegro już paru ludzi kupiło, ciekawe kiedy dostaną, ale pewnie nie prędzej jak w poniedziałek. Ja tam uważam, że lepiej jest pojechać do sklepu. Już się raz nacięłam na sprzedaży wysyłkowej. Kupiłam na Allegro w przedsprzedaży podstawkę, a potem się okazało, że w MM byłoby taniej i szybciej. Zaczyna mnie ten dodatek za bardzo wciągać. Chyba faktycznie jest lepszy niż WP. Bo w WP to się nieźle nacięłam. Spodziewałam się nie wiadomo czego, a wyszła niedoróbka. Toteż się boję zaryzykować.

Miyoki 31.05.2010 23:17

A wysokie są wymagania na ten dodatek?
Ja to się nie znam na tym, ale raczej wymagania powinny być takie same lub niższe chyba od samej podstawki.

anie_1981 01.06.2010 09:55

Wymagania powinny być gdzieś w necie, z tego co wyczytałam, to ponoć są ciut wyższe.

EDIT: Czy wy też nie możecie wejść na oficjalne forum? Jakieś błędy itd.

GreenNinde 01.06.2010 10:30

Simsy sa już w MM?

Łezka 01.06.2010 11:23

Ja mam u siebie MM (Częstochowa), ale nie wypuścili żadnych ulotek czy sensacyjnych gazetek o przedpremierowej sprzedaży TS3 Kariera... także raczej są to tylko plotki. Co do dodatku to jeszcze raz mówię, iż nie obejdzie się moja gra bez niego. :P :rolleyes:

anie_1981 01.06.2010 11:44

Ja wczoraj byłam w MM (koło Konina), i nie mieli. Co prawda i tak bym nie kupiła, ale była przejazdem do wstąpiłam. Lubię chodzić po MM.Czasem się jakąś gierkę na przecenie kupi. Niedawno kupiłam tam Tom Raider'a Legend za jedyna 25 zł. W zasadzie to najczęściej gry kupuję w MM, sporo na mnie zarobili.

No dalej ludzie dawać recenzje z Kariery, jak ktoś już ma. Czy można wyłączyć kataklizmy?

A mój problem z oficjalną witryną The Sims 3 się skończył. Wyczyściłam historię, ciasteczka itd. i dało się w końcu dostać na forum.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:12.