![]() |
Odp: Belle Rose
Cudowne foty :D
A Marco wymiata, wrzuć te zdjęcie do fanclubu :D Czekam na odcinek ^^ |
Jaa. *w* * zatkane Lu siedzi i tylko gapi się w zadziwieniu w monitor*
|
Ej Li Mei fajnie tu wyszła :D zwłaszcza na 6 zdjeciu. Przed ostatnie kojarzy mi się z american beauty :D
|
Świetne bonusy. Rajskie miejsce jest cudowne. Podoba mi się Li na tych fotkach :)
Dlaczego Marco w bonusach nie ma tatuaży? |
Śliczna Mei! i genialne tło!
Też miałam zamiar machnąć Sanae parę fotek, ale nie miałam weny na scenerie :D A Vinc pasuje wszedzie hihihi |
Searle ponieważ tamten tatuaż był z ciuchami, które robiłam sama w warsztacie :D już nie miałam siły przerabiać tych ubrań, dużo przy tym zabawy, ale w FS będzie miał ten tatuaż normalnie ;)
Vipera no, a jak Vincuś z wszystkim się pięknie komponuje :D:D:D Dziękuje wszystkim za komentarze :) jest mi niezmiernie miło że się wam podoba ;) szkoda tylko że sam zainteresowany, który dobijał się o fotki, jeszcze się na ich temat nie wypowiedział :D |
No i JA sie nie wypowiedziałam.! :D A moja opinia ważna chyba jest no nie ? <żart> Super fotki.. piękny raj.. JA się chętnie do Marco przeprowadzę :D
|
@up: no to zapraszam, miejsca dużo, na pewno się zmieścimy wszyscy :D
Twoje zdanie jest bardzo ważne dla mnie, liczę się z opinią każdego czytelnika ;) apropos, mam pytanie do was moi drodzy czytelnicy :D nie będziecie mieć nic przeciwko jak poszaleje troszkę z wątkiem erotycznym w jednej ze scen nowego odcinka? :D bo tak mnie jakoś naszło na pisanie o tym (dokładnie 5 minut temu) i nawet nieźle mi się to rozkręciło :D EDIT: @down: czułam, że pierwsza się odezwiesz Viperko :D ciekawe skąd to przeczucie? :D:D:D |
Co do fotek to dziękuję, że zrobiłaś je dla mnie. Raj jest piękny :).
Świetne zdjęcia. Marco zawsze dobrze wychodzi a i Mei wyjątkowo się zaprezentowała. Co do wątku to pisz. Zobaczymy, co z tego wyjdzie ;). Kurczę, tak się rozpisalyście, że nie wyrabiam a mam dziś mocno ograniczony dostęp do neta... |
No i to są zdjęcia! :P
Świetne, nie przeszkadzają mi kratki B) A co do fanclubu: chyba wiesz dlaczego w nim jestem :P Chcę się wyżyć na Dantem ]:-> Czekam na odcinek ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:51. |