TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Vincent and Marco & Fantastic Four (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56819)

Violet 24.09.2011 08:00

Odp: Vincent and Marco

"- Chruuuupciuuu...! - z najsłodszego miejsca na plaży, rozległ się słodki głos, słodkiej dziewczyny. Magister Violet właśnie przybyła."

Aww :3

Cud miód i orzeszki

Gold_Chocolate 24.09.2011 11:52

hahahaha ! :D no nie mogę,boskie! :D Rozwaliła mnie scena z Marco :D. No i.. tyle ciastek w jednym miejscu- raj :D. No i świetne zdjęcia! Fajnie je obrobiłaś,tak inaczej :D
Uwielbiam to po prostu :D
brawo <3.

Kethael 24.09.2011 19:55

Przeczytałam to po raz trzeci i dalej baaaaaardzo mi się podoba. Miałam skomentować wcześniej, ale ponieważ byłam u babci i internet bardzo wolno mi chodził zdjęcia nie chciały się załadować.
Pomysł świetny, a zdjęcia po prostu cudne! To zdjęcie Libby z serduszkami na oczach i Leizara ze złowieszczą miną powalają :D W ogóle to polubiłam Libby, ta jej gwoździarka... coś czuję,że chłopaki nieźle oberwą ;) Pasują Vincowi te okulary, tylko Bubelek mi się nie podoba. Te ubrania... nie xD
Na czwatym zdjęciu od końca Ian wygląda nieziemsko :O
Te zdziwione oczy (zwłaszcza na tym zdjęciu http://i927.photobucket.com/albums/a...3/bonus/24.png) mnie rozbrajają :)
Violet wygląda cudnieeeee!
http://i927.photobucket.com/albums/a...3/bonus/13.png- Ta jej złość mnie przeraża ;)
No nie wiem, co jeszcze mogę dodać... To jest po prostu, no słowami tego nie opiszę :)

Mroczny Pan Skromności 28.11.2011 08:57

Pozwolę sobie przedstawić NOWY BLOG O FANTASTYCZNEJ CZWÓRCE :D
Na stronce będzie można znaleźć kolejne przygody Fantastycznych (choć myślę, że Rudzielec nie zrezygnuje z procederu wstawiania ich też tutaj :P) oraz wiele innych ciekawych rzeczy ;)

Pomysł z inicjatywy Rudzielczyni :D
Zrealizowany przez Chrupka i Rudzielczyni (w końcu to ona pisze odcinki xD)

M3Lcik 12.01.2012 20:36

Nie gram w TS2 ale gdy przeczytałam Belle Rose (zarwałam przez te FS noc i w pray chodziłąm niewyspana,ale warto było) zakochałąm się w Marco:D Takze z uwagą sledze wszystkie bonusy i powiem jedno :stwórz mi takiego faceta w realu :D

rudzielec 18.01.2012 20:06

@up: haha, jakby się dało stworzyć takiego faceta w realu, to uwierz, że już dawno miałabym go przy sobie xD

dziękuję wszystkim za komentarze :)
nazbierało się ich dosyć sporo z czego bardzo się cieszę ^^

niestety siła wyższa, czyli psująca się gra, zmusiła mnie do niewstawienia świątecznego odcinka F4, który zaplanowałam dodać jeszcze 23 grudnia przed wigilią z czego jestem cholernie niezadowolona :(
w związku z tym mam do was pytanie: co chcielibyście w następnej kolejności?
drugą część z pobytu na plaży, czy może zaległy odcinek świąteczny?
byłabym wdzięczna gdybyście mi napisali, żebym wiedziała z czym mam się przygotowac w najbliższym czasie ;)

Kethael 18.01.2012 20:09

Hmm... świąteczny byłby na pewno baaaaardzo ciekawy ^^ Jestem właśnie za tym drugim :3

Rosari 18.01.2012 20:19

Ten, w którym mam być ja ^^

Searle 23.01.2012 19:00

A ja chcę drugą część odcinka na plaży. Bardzo mi się ten odcinek podobał :)

Malin 03.02.2012 00:29

Rudzielcu,dzisiaj udało Ci się zdobyć kolejną fankę! Po ogarnięciu tego tematu mogę stwierdzić z całą stanowczością, że jestem bezwzględnie i bezwarunkowo zakochana w Vincencie! <333 OMG, jest po prostu fantastyczny! Bonusy z nim biją wszystko na głowę, jest po prostu mega! :D Mój ulubiony odcinek to ten pierwszy - "Było pięknie", prawie popłakałam się ze śmiechu! Marco & Vinc - diabelski duecik, wyglądem kompletnie od siebie różni, ale charakterki jakże podobne... Widać, że są ze sobą zżyci i jeden bez drugiego żyć nie może, choć pewnie żaden by się do tego nie przyznał :P Kompletnie rozwalił mnie Vinc na haju - no cóż, ryzyko bycia wampirem, nigdy nie wiadomo, kto się trafi na kolację :P tylko że aż takiego pociągu do facetów to się nie spodziewałam :D Jest obłędny, taki zabawny, po prostu - UROCZY! A jego zdjęcie w czapce na plaży ja chcę na swoim pulpicie!!! <333 Co do samych opowiadań, powiem tylko tyle - I want mooore!

Cytat:

Napisał rudzielec (Post 1493951)
co chcielibyście w następnej kolejności?
drugą część z pobytu na plaży, czy może zaległy odcinek świąteczny?

Ja nieśmiało zaproponuję odcinek świąteczny. Święta były już jakiś czas temu, nie ma co odwlekać, bo za chwilę zastanie nas Wielkanoc, no a gdzie Mikołaj i kurczaczki :P Na plażę jeszcze przyjdzie pora ;)

Dzięki Ci Rudzielcu za dostarczenie mi świetnej rozrywki. Niech Cię wena w tworzeniu nie opuszcza ;)
Pozdrawiam!

(btw. w jakim jeszcze FS występuje Vinc?)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:06.