TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   made by rudzia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57116)

Malin 11.01.2013 15:44

Odp: made by rudzia

Jest wspaniała, w każdym calu DOSKONAŁA! Najpiękniejsze ma oczy, ich wyraz powala, a te brwi to takie moje osobiste marzenie <3 piękne usta! No kurka, żadnych negatywów! Jej figura, taka specyficzna, to rewelacja i największy atut. Wreszcie dwójkowa simka, która ma oryginalną, nietuzinkową i przede wszystkim NATURALNĄ budowę ciała. Koniec z wychudzonymi modelkami!
Dom z prezentacji jest niesamowity i jak zwykle zazdroszczę, że Twoje simy mogą mieszkać w tak pięknie urządzonych pomieszczeniach.
Tej simki nie da się ocenić liczbowo, bo brakuje skali. Fantastyczna robota!

Quixley 11.01.2013 16:14

piękna jest, śliczny ma makijaż i w ogóle nie mam nic do zarzucenia :)

Vipera 11.01.2013 20:35

No Zanya to ci wyszła, jestem pod wrażeniem. Najbardziej mi się podobają oczy i nos... no i te słodkie piegi :P

cerastes 11.01.2013 20:47

To i ja skuszę się na ocenę, bo simka jest rzeczywiście prześliczna i wspaniale wystylizowana. ;) Tylko te piegi... Moim zdaniem urody jej nie dodają. :P Pomijając tę skazę i tak ocenię na 11/10.
I jeszcze wnętrze, które służy za tło prezentacji bardzo mi się podoba !

rudzielec 12.01.2013 21:07

Jej ile komentarzy! :) Dziękuję wszystkim za ocenę Zany'i!
Co do miejsca gdzie robiłam fotki, to za niedługo pokażę ten domek na forum, tymczasem chciałam wam przedstawić kolejnego sima ;)
To pan "wiedźmin", że tak go nazwę (nie widać, że to czarownik, gdyż ściągnęłam sobie trochę modów :P), do tego dobry i nieśmiały chłopak :3
Taką małą ciekawostką jest to, że powstał z racji konkursu na logo forum, ale potem tak mi się spodobał, że urządziłam mu chałupkę i zaczęłam nim grać :P
Nie jest jakimś super ciachem, ale mam do niego słabość :D
Ok, żeby nie przedłużać, oto Mike ;3

dziękuję za uwagę :3

Arisane 13.01.2013 12:50

Nic dodać, nic ująć ;)
Świetna fryzurka :D

10/10

Cytryśnia 13.01.2013 13:09

Sim sam w sobie ładny (te usta *.*) ale ten sweterek nie trafiony :x poza tym ładnie :)

Violet 14.01.2013 11:56

Cud, miód, malinka. Ma śliczne oczy :) 10/10

Libby 14.01.2013 13:01

Trzeba przyznać, że Zanya jest naprawdę ładna :). No i fajna sceneria.
Mike'a w sumie można zaliczyć do ciach ;). Może jest trochę za "gładki", ale jest niezły. Ma fajne usta i oczy.

Avis 14.01.2013 16:22

Zanya jest idealna. Nic dodać, nic ująć. Mam dopisać kilka synonimów do słowa piękna, żeby wydłużyć komentarz? ;) Uważam to za czynność zbędną, wiedz, że jest według mnie perfekcyjna i tyle. Brak zastrzeżeń. Podziwiam, zwłaszcza za jej nos.
Mike na pierwszym zdjęciu wygląda świetnie, niestety na kolejnych ten czar prysł. Jest oczywiście całkiem przystojny, ale... sama nie wiem, coś w dole twarzy jest jak dla mnie nie tak. Jakby miał za okrągłą głowę. Naprawdę nie wiem :|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:39.