![]() |
Odp: made by rudzia
Jest wspaniała, w każdym calu DOSKONAŁA! Najpiękniejsze ma oczy, ich wyraz powala, a te brwi to takie moje osobiste marzenie <3 piękne usta! No kurka, żadnych negatywów! Jej figura, taka specyficzna, to rewelacja i największy atut. Wreszcie dwójkowa simka, która ma oryginalną, nietuzinkową i przede wszystkim NATURALNĄ budowę ciała. Koniec z wychudzonymi modelkami! Dom z prezentacji jest niesamowity i jak zwykle zazdroszczę, że Twoje simy mogą mieszkać w tak pięknie urządzonych pomieszczeniach. Tej simki nie da się ocenić liczbowo, bo brakuje skali. Fantastyczna robota! |
piękna jest, śliczny ma makijaż i w ogóle nie mam nic do zarzucenia :)
|
No Zanya to ci wyszła, jestem pod wrażeniem. Najbardziej mi się podobają oczy i nos... no i te słodkie piegi :P
|
To i ja skuszę się na ocenę, bo simka jest rzeczywiście prześliczna i wspaniale wystylizowana. ;) Tylko te piegi... Moim zdaniem urody jej nie dodają. :P Pomijając tę skazę i tak ocenię na 11/10.
I jeszcze wnętrze, które służy za tło prezentacji bardzo mi się podoba ! |
Jej ile komentarzy! :) Dziękuję wszystkim za ocenę Zany'i!
Co do miejsca gdzie robiłam fotki, to za niedługo pokażę ten domek na forum, tymczasem chciałam wam przedstawić kolejnego sima ;) To pan "wiedźmin", że tak go nazwę (nie widać, że to czarownik, gdyż ściągnęłam sobie trochę modów :P), do tego dobry i nieśmiały chłopak :3 Taką małą ciekawostką jest to, że powstał z racji konkursu na logo forum, ale potem tak mi się spodobał, że urządziłam mu chałupkę i zaczęłam nim grać :P Nie jest jakimś super ciachem, ale mam do niego słabość :D Ok, żeby nie przedłużać, oto Mike ;3 http://i927.photobucket.com/albums/a...9-42-16-10.png http://i927.photobucket.com/albums/a...9-50-22-26.png http://i927.photobucket.com/albums/a...9-51-31-70.png dziękuję za uwagę :3 |
Nic dodać, nic ująć ;)
Świetna fryzurka :D 10/10 |
Sim sam w sobie ładny (te usta *.*) ale ten sweterek nie trafiony :x poza tym ładnie :)
|
Cud, miód, malinka. Ma śliczne oczy :) 10/10
|
Trzeba przyznać, że Zanya jest naprawdę ładna :). No i fajna sceneria.
Mike'a w sumie można zaliczyć do ciach ;). Może jest trochę za "gładki", ale jest niezły. Ma fajne usta i oczy. |
Zanya jest idealna. Nic dodać, nic ująć. Mam dopisać kilka synonimów do słowa piękna, żeby wydłużyć komentarz? ;) Uważam to za czynność zbędną, wiedz, że jest według mnie perfekcyjna i tyle. Brak zastrzeżeń. Podziwiam, zwłaszcza za jej nos.
Mike na pierwszym zdjęciu wygląda świetnie, niestety na kolejnych ten czar prysł. Jest oczywiście całkiem przystojny, ale... sama nie wiem, coś w dole twarzy jest jak dla mnie nie tak. Jakby miał za okrągłą głowę. Naprawdę nie wiem :| |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:39. |