![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą
Cytat:
To raczej nie jest bug. Raczej takie... hmmm... nie wiem jak to nazwać, "niedogodność"...? Mnie też ten samochód wnerwia, mogliby dać lokajowi auto do plecaka, albo wyskoczyłaby informacja, że lokaj powinien, oprócz łóżka, mieć też "miejsce parkingowe". Pokojówki też przecież zostawiają samochód na ulicy przed domem, ale to inna sprawa, one przyjeżdżają "na chwilę" a nie "na stałe". A co do petycji o naprawę błędów, to nie wiem, czy zasypywanie kogoś wiadomościami na PW byłoby OK. Wydaje mi się, że powinno się założyć nowy temat na forum, specjalnie po to. Ale od razu z wielką prośbą do użytkowników forum... żadnego spamu. Tylko i wyłącznie fakty na zasadzie: "Błędy które zauważyłem/łam u siebie to: -Znikający lokaje -Simy blokujące się w windzie" itd. Powiedzmy, że temat byłby aktywny przez tydzień lub dwa i zebrane informacje redaguję i wysyłam. Lub pierwszy post w temacie jest mój i na bieżąco edytuję go dodając opis błędów. |
nie wiem gdzie mialam dac ten post , ale ok. nie chcialam robic nowego tematu
od niedawna gra mi chodzi jakby chciala a nie mogla. usunelam wszystkie dodatki , ale dalej to samo. zostawilam sobie tylko mod na cenzure i ubrania dla nastolatek w ciazy nie mam juz pojecia co mam zrobic , a chcialam sobie pograc. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do założenia tematu-zbioru problemów, można założyć, ale myślę, że część użytkowników myliłaby go z tym tematem. |
Wiecie, że wyszła nowa łata do PZ? Oczywiście nie naprawili niczego istotnego. Ja tego chłamu nie instaluję... Jest tam coś o blokowaniu się Simów, ale według nich, Simy się blokują po odinstalowaniu Po Zmroku. Totalny bezsens. O większości błędów nawet nie wiedziałam. Poczekam na relacje tych, którzy tą łatę zainstalują. Nie będę teraz nic robiła, bo łata "nie spełnia moich oczekiwań".
|
A możesz podać link do tej łaty?
|
Zainstalowałbym, gdyby była dostępna w .exe. Muszę chwilę poczekać...
Podoba mi się opcja wstawienia jacuzzi na dach wieżowca, jednak niezbyt podoba mi się to, że wampir traci zdolność szybkiego biegania, jak tylko przegrzeje mu się skóra (no chyba ze chodzi o to że jak się spali na słońcu i zneutralizuje swoje moce to rozumiem, nie znam wszystkich nastrójników na pamięć) |
Cytat:
|
Cytat:
|
mnie też się strasznie gra tnie.
A stało się tak po zainstalowaniu łatki. laduje sie długo, a potem zacina niemiłosiernie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:44. |