![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
"Pokolenia - czwarty dodatek do The Sims 3. Simowie będą mogli budować domki na drzewie i pojawi się kryzys wieku średniego. Nowymi rzeczami m.in. będą wózek dla dziecka i schody kręcone. Premiera odbędzie się w maju 2011 roku." WIKIPEDIA (PL)
|
OK,w maju ale nie w KWIETNIU
|
DŻIZYS!
Ludzie ja lubię być miła, do czasu.. -.- Najpierw zacznijcie czytać, a potem dyskutować. INFORMACJE pojawią się w kwietniu! Dla ścisłości, informacje o dodatku rzecz jasna, jakby ktoś jeszcze tego nie rozumiał. |
Na razie tyle co wiemy to:
The Sims 3: Pokolenia Data premiery: Maj (świat) Prawdopodobna zapowiedź: Kwiecień Nowe objekty: Kręcone schody, wózki dziecięce, kamery wideo, domki na drzewie... Nowe interakcje: ?? - Baw się w domku na drzewie, kręc filmy, zrób żart, obrzuć jajami... ?? Miasto: Na zwiastunie sami zobaczcie ale to chyba SV. |
Coś mnie się wydaje, że Pokolenia wcale nie wyjdą w maju... No bo tak od zapowiedzi tylko miesiąc-półtora miałoby upłynąć do premiery? No to coś tak mało.
|
|
Mi się wydaje że to żart.
Ten wózek jest do pobrania z netu, gdzieś widziałam też łóżka piętrowe(ba, nawet sama mam w grze, ale nie takie) a schody chyba też gdzieś były jako dekoracja. |
Ale nam nie chodzi o dodatki z netu sam szukałem i schodów nigdzie nie było ;d Więć dodatek kupię dla nich ;D
|
Mi chodziło ogólnie, że to zdj to jakiś żart, bo to widziałam do pobrania z netu, a schody jako dekoracja gdzieś...
|
Łóżko piętrowe by mi się przydało.... Schody kręcone, jak dla mnie są największym atutem tego dodatku :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:16. |