![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Zwiastun nie działa, bo usunięty.
Tutaj proszę działający link: http://www.youtube.com/watch?v=LTCizDB1W8A Fajnie, że można dodawać cechy zwierzętom. No i dlaczego dopiero w październiku? I czemu szczurów nie ma ;P |
Ten zwiastun wypłynął do sieci najprawdopodobniej przypadkiem. A to oznacza, że mógł to być zwiastun próbny, niekompletny. Jeszcze nic nie jest pewne, w związku z tym dodatkiem, poza tym, że będzie w październiku.
|
przychylam się do wersji anie,że jest to zwiastun na konsole.grafika wydawała mi się nieco inna niż na PCty.
mam szczerą nadzieję,że tak jest i wersja komputerowa będzie miała zróżnicowany wygląd psów,kotów,świnki morskie czy chomiki. |
Mogliby dać jakieś niusy o zwierzakach, bo bardzo mnie ciekawi ten dodatek. Z resztą to nie tylko mnie.
|
Cytat:
|
Miałam okazję zagrać w to Średniowiecze.... Masakra. Nudy na pudy. Normalne Simsy są 10x lepsze. A co do zwierzaków, to mnie najbardziej interesują koniki. Bardzo jestem ciekawa jak oni to w końcu rozwiążą.
|
Tak jak w Wymarzonych Podróżach była mumia, tak zapewne w zwierzakach będzie coś w stylu Wilkołaka.
|
Albo będzie PSOT ! Połączenie psa i kota !xD
|
xDDD Porando na "mutanty" nie liczmy :P
Może jeszcze Simy będą gotowały "Warzylion" A i mam jeszcze pytanie nie związane z tematem , u mnie tutaj do postów nie mogę dodawac fotek , pomoże mi ktoś ? wciskam ten obrazek i nic nawet kursywy nie mogę :( |
Ja chce zwierzaki a nie pokolenia ;(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:24. |