![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
Aha, no to luz. Dzięki, ale co z tym czarem "Rozbłysk"?
|
No właśnie zawarłam i to mnie trochę martwi, że się nie pojawiła.. Od razu zawarłam ze wszystkimi i inne misje były, prócz tej.. Chyba będę musiała to powtórzyć od początku :/..U Ciebie misja pojawiła się normalnie tak ?
|
dziękuję za odpowiedź i kolejne pytanie:
muszę wyrobić jakichś eliksir (jestem szpiegiem) aby odczarować rycerza spod wpływu działania miecza. zebrałam już rośliny, teraz muszę kupić cytuję "dwie spasione pijawki i słodką gruszkę" obydwie rzeczy kupiłam, w tym pijawek nawet więcej, a zadania mi nie zaliczyło, co zrobić? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Tak, królestwo jest maksymalnie rozwinięte. Są wszystkie budynki i postacie. Nie mam tylko na maksa tych punktów do ochrony i dobrobytu, ale to nie powinno mieć żadnego znaczenia.. Nawet jako monarcha zaprzyjaźniłam się z przywódcą i nic to nie dało :P.. Brak mi pomysłów.. a też nie chce na darmo zaczynać kolejnych misji.. więc chyba dalej będę czekać na kogoś komu pojawi się ta misja i może powie kim grał.. Chociaż jak pojawiła mi się misja z podbiciem Elf~ to nie mogłam jej wykonać, bo mój monarcha był w małżeństwie, ale się przynajmniej pojawiła...
|
Cytat:
MIGOTI w takim razie nie mam więcej pomysłów. Może to jest bug. Wiem, że takie błędy powinna naprawić łatka. |
Cytat:
|
Witam! Było juz takie pytanie, ale nie ma odpowiedzi;) Misja "pielęgniarka z klątwą", trzeba tam spalić trawiaste ziele w palenisku. Ale nie ma ani opcji na palenisku, ani na medyku. Niech ktoś pomoże jak spalić to zielsko;)
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Już ok. Gra coś nie zatrybiła. Wyszłam do menu głównego i znów go gry i opcja była dostępna. Dlatego też jeśli Wam czegoś brakuje z rzeczy technicznych to "zresetujecie" grę. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:36. |