TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pokolenia - wrażenia z gry. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60437)

Electric Shabet 11.07.2011 22:26

Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

"Pokolenia" podobają mi się strasznie. Ale jednego mam naprawdę dość. Mianowicie, chodzi tu o Wymyślonego Przyjaciela. Jest okropny. Dziecko moich simów ma cechę "artystka" to sobie od czasu do czasu maluje. Idzie z sypialni rodziców, do swojego pokoju, żeby namalować obraz, a WP tak denerwująco łazi za nią, jakby zrobił bara-bara w domu swojej dziewczyny, czy coś -.- Ale ogólnie, dodatek mi się podoba. A ktoś ożywiał WP? Jeżeli tak, to on jest normalnie w rodzinie, i da się nim kierować? I zmienia wygląd, czy pozostaje taką chodzącą kukłą?

miłośniczka zwierząt 12.07.2011 07:34

dołącza do rodziny i zmienia wygląd na normalnego sima .

Fisia 12.07.2011 08:12

No ale trzeba zrobić taki eliksir. Ja go zrobiłam, no mam niemowlaka, jest lalka, ale z wyposażenia nie da się wyjąć O_o teraz jest już nastolatką i nadal tam siedzi (ten przyjaciel). No w ogóle podoba mi się to, że nie trzeba niczego ściągać, a z kodem można zmienić nawet płeć Sima ^^ Albo staruszki z laseczkami i nastolatki z pryszczami. To jest niezłe ;). Strasznie dużo to wprowadza nowych rzeczy.

suomii 12.07.2011 10:07

a ja nie gram narazie bo mi monitor szlag trafił i u mojej mamy siedze a u niej simsy nie chodzą :P a wp nie miałam nadal. dziecko się cały czas bawiło i nic. no trudno, może w następnej rodzinie będę miała, ale nawet nei potrzebuję go tak bardzo, tylko do sprawdzenia jaki on jest. :)

Lubie 12.07.2011 11:20

To nastolatki mogą mieć pryszcze ??

Cam 12.07.2011 14:57

A to w podstawie pryszczy nie było? :O

Ejak 12.07.2011 15:17

Cam: nie w podstawie pryszczy nie było, nawet nie było owego lizaka, który był pokazywane na zwiastunie. A co do pryszczów to naprawdę są ? Bo jeszcze nie miałem okazji zobaczyć bo nastolatek będzie za 3 dni.

nmin 12.07.2011 15:30

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1416120)
Cam: nie w podstawie pryszczy nie było, nawet nie było ów lizaka, który był pokazywane na zwiastunie.

Lizaka już od podstawy można zabrać dziecku, ale trzeba mieć cechę "zły". Pojawia się wtedy interakcja "zabierz dziecku słodycze" czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam, bo miałam tylko jedną złą Simkę i było to dawno. Nie wiem, czy dotyczy to jeszcze jakieś negatywnej cechy.

Słowo "ów" się odmienia, powinno być "owego lizaka", no muszę się przyczepić ;)

Ejak 12.07.2011 16:38

nmin: poprawiłem, a co zabierania lizaka, to nie wiedziałem, bo nigdy nie robię złych Simów :)

anie_1981 12.07.2011 17:49

Moje Simy nastolatki nie mają pryszczy, co trzeba zrobić, żeby miały?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:52.