![]() |
Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.
"Pokolenia" podobają mi się strasznie. Ale jednego mam naprawdę dość. Mianowicie, chodzi tu o Wymyślonego Przyjaciela. Jest okropny. Dziecko moich simów ma cechę "artystka" to sobie od czasu do czasu maluje. Idzie z sypialni rodziców, do swojego pokoju, żeby namalować obraz, a WP tak denerwująco łazi za nią, jakby zrobił bara-bara w domu swojej dziewczyny, czy coś -.- Ale ogólnie, dodatek mi się podoba. A ktoś ożywiał WP? Jeżeli tak, to on jest normalnie w rodzinie, i da się nim kierować? I zmienia wygląd, czy pozostaje taką chodzącą kukłą?
|
dołącza do rodziny i zmienia wygląd na normalnego sima .
|
No ale trzeba zrobić taki eliksir. Ja go zrobiłam, no mam niemowlaka, jest lalka, ale z wyposażenia nie da się wyjąć O_o teraz jest już nastolatką i nadal tam siedzi (ten przyjaciel). No w ogóle podoba mi się to, że nie trzeba niczego ściągać, a z kodem można zmienić nawet płeć Sima ^^ Albo staruszki z laseczkami i nastolatki z pryszczami. To jest niezłe ;). Strasznie dużo to wprowadza nowych rzeczy.
|
a ja nie gram narazie bo mi monitor szlag trafił i u mojej mamy siedze a u niej simsy nie chodzą :P a wp nie miałam nadal. dziecko się cały czas bawiło i nic. no trudno, może w następnej rodzinie będę miała, ale nawet nei potrzebuję go tak bardzo, tylko do sprawdzenia jaki on jest. :)
|
To nastolatki mogą mieć pryszcze ??
|
A to w podstawie pryszczy nie było? :O
|
Cam: nie w podstawie pryszczy nie było, nawet nie było owego lizaka, który był pokazywane na zwiastunie. A co do pryszczów to naprawdę są ? Bo jeszcze nie miałem okazji zobaczyć bo nastolatek będzie za 3 dni.
|
Cytat:
Słowo "ów" się odmienia, powinno być "owego lizaka", no muszę się przyczepić ;) |
nmin: poprawiłem, a co zabierania lizaka, to nie wiedziałem, bo nigdy nie robię złych Simów :)
|
Moje Simy nastolatki nie mają pryszczy, co trzeba zrobić, żeby miały?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:52. |